Ortopedi Doktor'u Feridun Kunak tarafından korona virüsüne karşı koruyan pastil hazırlandı.

Ortopedi Doktor'u Feridun Kunak tarafından korona virüsüne karşı koruyan pastil hazırlandı. Doğal ürünlerin kullanıldığı korona virüsüten koruyan pastil nasıl hazırlanır? Feridun Kunak korona virüsüne karşı hangi ürünlerin kullanılmasını tavsiye etti?



Feridun Kunak'tan Koronavirüs tedbirleri!



Doğal bitkiler, sebze ve meyveler kullanarak hazırladığı ilaçlarla tanınan Ortopedi Doktor'u Feridun Kunak, korona virüsüne karşı vücut direncini artıracak tavsiyelerde bulundu.Feridun Kunak Bulaşıcı bir hastalık olan ve ilacı bulunmayan korona virüsüne karşı solunum yollarını rahatlatacak pastil hazırladığını belirtti. Özellikle yaşlılar ve gençlerin kullanmasını gerektiğini belirttiği korona virüsten koruyan pastilin tarifini açıkladı.



Pastil yapımında 1 tatlı kaşığı zencefil tozu, 1 tatlı kaşığı propolis tozu, 1 bardak bal , 1 tatlı kaşığı karanfil tozu ve 1 tatlı kaşığı zerdeçal tozunun kullanılmaktadır. Malzemelerin hepsi bir kapta karıştırılır. Hazırlanan pastil isteğe bağlı olarak yoğurt ya da pekmezle birlikte tüketilebilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere tüketilmesi gereken karışım, vücut direncinin güçlenmesini sağlamaktadır. Korona virüsüne karşı korunmanın en önemli yolu olarak vücut direncinin artırılması gösterilmektedir. Kronik bir rahatsızlığı bulunmayan ve vücut direnci yüksek kişilerin korona virüsü tedavisine olumlu karşılık verdiği tespit edilmiştir.

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Ayrıca, sarımsak ve sumak gibi doğal besin maddelerinin de tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Ortopedi Dr. Feridun Kunak, korona virüsüne karşı buhar kürü yapılması gerektiğinin de altını çizdi. Lavanta'nın kaynatılarak kullanılması gerektiğini belirten Feridun Kunak, içerisinde yer alan aramotik maddeler sayesinde virüsün yayılmasını engeller. Korona virüs savar buhar kürü içerisinde bir fincan lavanta, bir fincan okaliptus yaprağı ve bir fincan da adaçayı kullanılmaktadır. Kurutulmuş haldeki doğal bitkiler 2 litre suda kaynatılır. Hazırlanan karışım soba ya da kalorifer gibi sıcak yerlerin yanına koyulur. Nem sayesinde havaya yayılan koku, bitkilerin aramotik özelliklerinin virüsleri yakalamasını sağlar. Bu sayede korona virüsünün etkisi ortadan kaldırılmaktadır.