Yeni sezona Gaziantep karşısında oynadığı güzel oyun ve aldığı 3-1'lik galibiyetle başlayan Galatasaray'da orta saha transfer hareketliliği dünya yıldızıyla son buluyor! Orta sahada Seri ve Lemina ikilisini kaybeden Galatasaray, tamamladığı Etebo transfer

Yeni sezona Gaziantep karşısında oynadığı güzel oyun ve aldığı 3-1'lik galibiyetle başlayan Galatasaray'da orta saha transfer hareketliliği dünya yıldızıyla son buluyor! Orta sahada Seri ve Lemina ikilisini kaybeden Galatasaray, tamamladığı Etebo transferinin ardından bir dünya yıldızını kadroya katmaya hazırlanıyor. Galatasaray yönetiminin uzun süredir peşinde olduğu dünyaca ünlü orta saha Fernandinho resmen Galatasaray'da! Fernandinho kimdir? Galatasaray Fernandinho'yu ne kadar bonservisle kadroya kattı? Detaylar haberimizde sizlerle...



Transfer bombası patlıyor! Yeni sezon öncesi Etebo, Emre Kılınç, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, orta saha arayışında bombayı dünyaca ünlü isim Fernandinho ile patlatmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer harekatını "sessizce" sürdüren Galatasaray yönetimi, son olarak Manchester City'de forma giyen Brezilyalı orta sahayı bitirdi! Fernandinho artık resmen Galatasaray'ın oyuncusu! Galatasaray'da 



Fernandinho Galatasaray'da! 

Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız! Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız!


Galatasaray, Manchester City'li orta saha Fernandinho'yu kadrosuna kattı! 1985 doğumlu 35 yaşındaki Brezilyalı orta saha Galatasaray'a transfer oluyor. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Fernandinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.



Galatasaray, geçtiğimiz yıllarda da Fernandinho için girişimlerde bulunmuş, hatta kaleci antrenörü Claudio Taffarel de Brezilya milli takımından etkileşimde bulunduğu Fernandinho ile konuşup devreye girmişti. Ancak o dönem Manchester City'nin planları içerisinde yer alan Fernandinho'nun Galatasaray'a transferi mümkün olmamıştı. 



Fernandinho Kimdir? Hangi Takımlarda Oynadı?



Futbola Brezilya takımlarından Atletico Paranense'de başlayan Fernandinho, daha sonra 7,80 milyon euro bonservis bedeliyle Shaktar Donetsk'e transfer olmuştu. Shaktar'da gösterdiği performansla İngiliz devi Manchester City'nin ilgisini çeken Fernandinho, 2013 yılında City'e tam 40 milyon euro bonservis bedeliyle geldi. 



Önlibero mevkisinde oynayan Fernandinho, uzun yıllar Manchester City'de ilk 11 oyuncusu olarak kupalar kazandı. Sağ ayaklı olan Brezilyalı, yeni sezonda Galatasaray'ın son bombası oldu! Fernandinho, Etebo ile birlikte Galatasaray orta alanında görev alacak. Fatih Terim'in sezon boyunca Fernandinho ve Etebo ikilisine ilk 11'de forma şansı vermesi bekleniyor.



Fernandinho Arda Turan ve Falcao gece yarısı takibe aldı!





Fernandinho salı günü imza için Türkiye geleceği öğrenildi.