İzmir Depremi yaraları sarılmaya devam ederken kötü haberlerde geliyor. İzmir Depreminde Feryal ve Ömer'den 35 saattir haber alınamıyor.

İzmir Depremi yaraları sarılmaya devam ederken kötü haberlerde geliyor. İzmir Depreminde Feryal ve Ömer'den 35 saattir haber alınamıyor. Feryal ve Ömer'in asansörde kaldıkları düşünülüyor. İzmir halkı ve vatandaşlar Feryal ve Ömer'den gelecek güzel haberleri bekliyor.

35 Saattir Asansörde mahsur kaldılar!

Ömer 4 yaşında, Feryal 14 yaşında. Tüm Türkiye İzmir'den gelecek o güzel haberi bekliyor. Asansörde oldukları düşünülen Feryal ve Ömer için ekipler seferber oldu. Ömer ve Feryal henüz enkazdan çıkartılamadı ancak güzel bir haber heran gelebilir.

Recai Öğretmenin çocukları en kaz altında!

İzmir'de öğretmenlik yapan Recai Tekin, evlatlarından gelecek güzel haberi bekliyor. Feryal Özge Tekin 14 yaşındaki kızı ile Ömer Yiğit Tekin 4 yaşındaki çocuğu 35 saattir en kaz altında. İki kardeşin asansörde olduğu düşünülüyor. Herkes tarafından bir mucize bekleniyor.

Feryal ve Ömer'de son durum nedir? Enkazdan çıkartıldılar mı? Kurtarıldılar mı?

Feryal ve Ömer o adreste kurtarılmayı bekliyor! Mansuroğlu Mah. 283/13 Sok No 2 RIZA BEY Apartmanı enkazında olduğu düşünülen kardeşlerden güzel haber henüz gelmedi. İyi haberler gelir gelmez sizlerle paylaşacağız.