Son dönemlerde gündeme oturan ve adından sıkça bahsettiren dijital platform olan Exxen, yeniliklerini bir yenisini daha ekledi. Her geçen gün ekledikleri yeni içerikler ve düzenlemeler ile ilgiyi üzerine toplamayı başardı.

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!
Son dönemlerde gündeme oturan ve adından sıkça bahsettiren dijital platform olan Exxen, yeniliklerini bir yenisini daha ekledi. Her geçen gün ekledikleri yeni içerikler ve düzenlemeler ile ilgiyi üzerine toplamayı başardı. Exxen dijital platformunda dizi, program, yarışma derken hemen hemen her şey var. Son döneme damga vurmuş sosyal medya fenomenlerini de bünyesinde barındıran Exxen, çok merak ediliyor. Başlangıç tarihi henüz belli olmayan Exxen'in Ocak ayında izleyicinin hizmetine girmiş olması bekleniyor. Exxen yarışma formatına bir yenisini daha ekledi. Exxen Fight Club adında inanılmaz çarpıcı bir yarışma programı daha başlatıyor. Exxen'in resmi sayfasında yayınlanan afişte Fight Club oldukça dikkat çekti. Fight Club yarışmacıları kimler ? Fight Club'da kimler dövüşecek ?

Fight Club yarışması Exxen dijital platformunda izleyicisi ile buluşacak. Ülkemizde bulunan 11 farklı ve iddialı dövüşçü, yarışmacı olarak katılacak. Birbirinden yetenekli 11 farklı isim Exxen ekranlarında yarışacak. Ünlü dövüş sporları spikeri Bilgehan Demir ve ünlü spor eğitmeni Avatar Atakan’ın sunumu ile ekranlara gelecek Fight Club yarışmasında 11 dövüşçü aynı evde kalacaklar. 11 dövüşçü için dövüş esnasında tek bir ring olacak. Eğer dövüşçüler ring dışında, evde kavga ederlerse diskalifiye olacaklar. Fight Club, kıyasıya rekabet ve bitmeyen heyecanlı mücadelesi ile Exxen ekranlarında olacak. Fight Club yarışması kimi zaman canlı yayınlanırken kimi zaman da bölüm bölüm ekranlarda yayınlanacak.



Fight Club yarışmacıları, dövüşçüleri;

  • Mehmet Ali Meriç

  • İsmail Uzuner

  • Muhammed Apaydın

  • Medeni Çelik

  • Enis Yunusoğlu

  • Onur Çelik

  • Kutluhan Sormageç

  • Berat Altıntop

  • Mükremin Güler

  • İsa Göçmen

  • Hasan Demir


Mehmet Ali Meriç

Mehmet Ali Meriç, yarışmanın en genç olan isimlerinden birisidir. Mehmet Ali Meriç henüz 20 yaşındadır. 2000 doğumlu olan yetenekli dövüşçü Mehmet Ali Meriç, Adanalıdır. Spor hayatına Muay Thai ile başlamıştır. Fight Club yarışmacısı Mehmet Ali, 2019 Muay Thai Şampiyonası’nda 75 kg'da Avrupa birincisi olmuştur.Mehmet Ali Meriç, 2021 yılında Tayland'da düzenlenecek Muay Thai Dünya Şampiyonası'na katılmak için gün sayıyor.

İsmail Uzuner

İsmail Uzuner 1985 doğumludur. Yozgatlı olan İsmail Uzuner, 35 yaşındadır. İsmail Uzuner spor hayatına Kung Fu ile başlamıştır. Dövüş ile uzun yıllardır ilgilenen İsmail Uzuner, yaşına göre oldukça atletiktir. İsmail Uzuner Kung Fu sporundan sonra Wushu Tao sporuna geçiş yapmıştır. Fight Club dövüşçüsü olan İsmal Uzuner, Wuhu Tao sporunda 2013 yılında dünya üçüncüsü olmuştur. İsmail Uzuner uzun bir süredir de Muay Thai sporu ile ilgilenmektedir.

Muhammed Apaydın

Muhammed Apaydın, 25 yaşında genç bir sporcudur. 1995 doğumlu olan Fight Club dövüşçüsü Muhammed Apaydın, Yılmaz Çeken Fight Academi'de eğitim vermektedir. Muay Thai sporucusu olan Muhammed Apaydın oldukça atletik bir vücuda sahiptir. Yılmaz Çeken Fight Academi'de eğitmenlik yaparken bir yandan da özel dersler vermektedir.

Medeni Çelik

Aslen Cizreli olan Medeni Çelik, birçok farklı spor dalı ve dövüş çeşidi ile ilgilenmektedir. Fight Club yarışmacısı olan Medeni Çelik; muay Thai, güreş ve kick box ile ilgilenmektedir. Medeni Çelik'in çok sayıda başarısı ve şampiyonluğu vardır. Balkan ve Avrupa şampiyonluğu olan ve oldukça başarılı olan Medeni Çelik, yarışma için oldukça iddialıdır.

Enis Yunusoğlu

Enis Yunusoğlu zayıf görüntüsünün ardında oldukça güçlü bir isimdir. Vücudu rakiplerine göre daha zayıf olsa da kaslı ve iri olan rakiplerine kıyasla çok daha atletik ve güçlüdür. Fight Club yarışmacısı Enis Yunusoğlu 2014 Muay Thai Avrupa şampiyonudur. Enis Yunusoğlu henüz üniversite öğrencisidir. Fight Club yarışmacısı olan Enis Yunusoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde eğitim görmektedir. Ayrıca Enis Yunusoğlu Dünya Dövüş Sanatları yarışmasında da 2019 da Türkiye’yi temsil etmiştir.

Onur Çelik

Aslen İnegöüllü olan Onur Çelik, yarışmanın en iddialı isimlerinden biridir. Exxen'de yayınlanacak olan Fight Club'da dövüşecek olan Onur Çelik hem yarışmada hem de Türkiye'de en çok şampiyonluk kazanan isimlerden birisidir. Onur Çelik, en fazla Türkiye Kickbox şampiyonu olan isimlerdendir. Fight Club'da dövüşecek olan Onur Çelik 10 kere Türkiye Kickbox şampiyonu olmuştur. Bununla da yetinmemiş 2 kere de Avrupa ve dünya şampiyonluğu da kazanmıştır.

Kutluhan Sormageç

Fight Club yarışmacılarından olan genç isim Kutluhan Sormageç, Muay Thai Türkiye şampiyonu olmuştur. Yetenkli ve genç isimler arasında olan Kutluhan Sormageç oldukça iddialıdır. Kutluhan Sormageç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde beden eğitimi öğretmenliği eğitimi almaktadır.

Berat Altıntop

Berat Altıntop, Exxen'de yayınlanacak olan Fight Club'da yarışacak olan en iddialı isimlerdendir. Berat Altıntop dövüş alanında oldukça iddialı ve başarılıdır. Dövüş sporcusu olan Berat Altıntop,  Wako, K1 Rules ve MMA’de 1 de şampiyonluk elde etmiş ve bu yarışmalarda dövüşmüştür.

Mükremin Güler

1993 doğumlu olan Mükremin Güler, 28 yaşında genç bir sporcudur. Çocukluk yıllarından beri spor yapan ve sporu hayatının bir parçası haline getiren Mükremin'in dış görünüşü de oldukça farklıdır. Kas oranı çok yüksek olan Mükremin Güler, 181 boyundadır. 28 yaşında olan genç sporcu Mükremin Güler, Kick Box ile ilgilenmektedir.

İsa Göçmen

Genç isimlerden olan İsa Göçmen, 21 yaşındadır. 1999 doğumlu olan Fight Club dövüşçülerinden İsa Göçmen, İsa Göçmen Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünde eğitim almaktadır. İsa Göçmen, Kick Box Avrupa şampiyonu olan isimler arasındadır.

Hasan Demir

Hasan Demir'in asıl mesleği aşçılıktır. Aslen Antalyalı olan dövüşçü Hasan Demir, profesyonel sporcu ve dövüşçüdür. Hasan Demir, spor ve dövüş kariyeri boyunca defalarca kez ringe çıkmış ve dövüşmüştür. Sporcu hakkında çok fazla spor ve dövüş ile ilgili bulunmadığından gizemli tarafı oldukça ilgi çekmektedir.