5 Ekim'de okullar açılıyor mu ? okullar 5 Ekim de mi açılacak? soruları Bugün de çok araştırıldı.   Yoksa Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından 5 Ekim'de okulların açılacağı müjdesimi verildi.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!

5 Ekim'de okullar açılıyor mu ? okullar 5 Ekim de mi açılacak? soruları Bugün de çok araştırıldı.  Yoksa Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından 5 Ekim'de okulların açılacağı müjdesimi verildi. Anasınıfı 1. sınıf 8. sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri için geçtiğimiz haftalarda kademeli olarak başlayan eğitim sürecine ara sınıf öğrencileri de mi dahil ediliyor. 5 Ekim'de okullar açılıyor mu ve okullar 5 Ekimde mi açılacak ?sorularının cevapları sizlerle.



5 Ekim 2020 Pazartesi okullar açılıyor mu? Yoksa okullar 21 ekimde mi açılacak? Uzaktan eğitimin devam ettiği Şu günlerde herkes yüz yüze Eğitimin ne zaman başlayacağı konusunu merakla araştırırken, okulların açılışı ile alakalı son dakika açıklamaları haberimizde.



81 ilde milyonlarca öğrenci 2020-2021 eğitim öğretim yılının ne zaman açılacağı ne zaman başlayacağı ve yüz yüze eğitime ne zaman devam edileceği sorusunu merak eder oldu. Eba TV ve zoom üzerinden devam eden eğitim ve öğretim geçtiğimiz Mart ayından beri devam etmekte iken 5 Ekim Pazartesi okullar açılıyor mu, okullar 5 Ekimde mi açılacak ? sorusunu Bugün de çok sordu.



Peki 5 Ekim Pazartesi okullar açılıyor mu



Geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kademeli ve seyreltilmiş eğitimin başlayacağı müjdesi verilmişti. Ancak sonrasında bu ana sınıfı,  ilkokul 1. 8. ve 12. Sınıf öğrencileri için başlayacağım belirtilmişti. Okula başlayan sınıfların sonrasında 3 haftalık bir değerlendirme süreci akabinde okulların açılması ile alakalı 12 ekim itibariyle süresi tekrardan ele alınacak.



Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika Açıklama ile Pazartesi günü kabine toplantısında bilim kurulunun da önerilerinin alınacağı ve okulların ne zaman açılacağı konusunda cevapların verileceği tahmin ediliyor. 21 Eylül'de belirlenen sınıflar kapsamında açılan okullarda ilk Ders zili çalmıştı ve ikinci olarak Ziya Selçuk 2. Sınıfları okula almak için çaba sarf ettiklerini devamında 3 ve 4 sınıfların son durumu ile önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağı konusunu vurgulamıştı. 



21 Eylül'den sonra 3 hafta geçen vakit 12 Ekim'e tekabül etmekte iken Çoğu kişi şu sıralar 12 Ekim'de okullar açılacak yargısına varmıştı. Bakan Selçuk 5 Ekim Pazartesi günü okulların açılıp açılmayacağı ile alakalı bir açıklama yapmamış ancak okullarında henüz açılmayacağı kulağımıza gelen bilgiler arasında yer almakta. 



12 ekim itibarıyla düzenlenecek olan toplantılar ve bilim kurulunun önerileri kapsamında Okullar ne zaman açılacak sorusunun cevabına ulaşacağız