Fatih Portakal yerine kim gelecek. Senelerdir Fatih Portakal ile FOX ana haber bülteni keintisiz olarak izlenmek isteyen haber sat programlarından olmakta iken, geçtiğimiz gün bir an da gündemde en çok konuşuln isim oldu Fatih Portakal.

Fatih Portakal yerine kim gelecek. Senelerdir Fatih Portakal ile FOX ana haber bülteni keintisiz olarak izlenmek isteyen haber sat programlarından olmakta iken, geçtiğimiz gün bir an da gündemde en çok konuşuln isim oldu Fatih Portakal. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Fatih portakal istifası gündemde en çokk konuşulan konu olmuşken Fatih Portakal neden istifa etti fatih portakal yerine kim gelecek soruları bir anda dikey bir eğri ile aranmaya başladı. 



Geçtiğimiz gün ilk iddia olarak ortaya atılan Fatih Portakal istifası akabinde Fatih Portakal yerine kim gelecek sorularının cevaplarını araştırırken ortaya atılan bir iddia da ortalığı ayağa kaldırdı. 



Beyaz TV genel yayın Yönetmenliğinden yapılan son dakika açıklama ile Fatih Portakal'ın yerine Fatih Tepeli geleceği iddia edildi. Haberturk eski genel yayın yönetmeni olan Fatih tepeli kimdir sorusu ile birlikte Osman Gökçek'i ortaya attığı iddialar da bir o kadar merak konusu





SELÇUK TEPELİ KİMDİR



Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, Habertürk Gazetesi’nin kapanmasından sonra merak edilen isimlerden biri oldu. Habertürk Gazetesi internet ortamında yayına devam edecek. Peki, Selçuk Tepeli’nin görevi değişecek mi ya da Selçuk Tepeli, Habertürk’ün internet gazetesinin başına mı gelecek? Selçuk Tepeli kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, Selçuk Tepeli en çok aratılan isimler arasında. Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi mezuniyetini takiben Fransa’da Avrupa Birliği ve yazılı basının yönetimi üzerine master yapmıştır. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir. Sn. Tepeli, Aktüel dergisi, Newsweek (Türkiye) Dergisi Eski Genel Yayın Yönetmenliği, Habertürk Gazetesi Haftasonu Ekleri Yayın Yönetmenliği görevini yürütmüştür. Ciner Yayın Holding – Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir. Selçuk Tepeli veda yazısında okuyucuları duygulandırdı. İşte Tepeli’nin o yazısından bir bölüm: "Kaçmadan Koşmak" başlıklı yazısında; "Hep daha da iyi olsun istedik. Herkesin sesine, eleştirisine kulak verdik. Her adımımızda ülkemiz için çalıştık. Eleştirsek de desteklesek de açıkça gazetemizde yaptık, başkalarına karşı ülkemizden şikâyetçi olmadık. Arkadan konuşmadık. Mesleğin imkânlarını suiistimal etmedik. Şeffafça kazandığımızdan fazlasını istemedik. Tepkilere bakılırsa iyi iş çıkardık. Daha iyisi için de ümidimiz var. Tabii hatalar da oldu ama kasıtlı yapmadık. Onların sorumluluğundan kaçmadık. Bir kez daha her ne kadar sürç-i lisan ettikse affola."



HABERTÜRK GENEL YAYIN YÖNETMENİYDİ

Yatırımcılar İçin Kazançlı Yolculuk: Bankalar Arasında Faiz ve Kâr Payı Rekabeti Yatırımcılar İçin Kazançlı Yolculuk: Bankalar Arasında Faiz ve Kâr Payı Rekabeti


Fatih portakal'ın yerine kim gelecek sorusunun ilk yanıtı olan Selçuk Tepeli Habertürk Genel yayın Yönetmeniydi.