FOX TV çok konuşulacak karar! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Son Yaz dizisi devam kararı aldı! Reytinglerde FOX TV en çok izlenen dizisi olsa da bu hafta final yapıyor söylentileriyle Son Yaz hayranlarını üzmüştü! Ancak bugün gelen haberler iyi! An

FOX TV çok konuşulacak karar! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Son Yaz dizisi devam kararı aldı! Reytinglerde FOX TV en çok izlenen dizisi olsa da bu hafta final yapıyor söylentileriyle Son Yaz hayranlarını üzmüştü! Ancak bugün gelen haberler iyi! Ancak FOX TV yeni kararı herkesi şok etti!

Son Yaz 2. sezon onayını aldı!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıer'in oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Son Yaz dizisi devam kararı aldı! Her hafta reyting rekorları kıran Son Yaz 2. sezon onayını resmen aldı! Bu hafta başrol Alperen Duymaz karakterinin diziden ayrılacağı haberleriyle çalkalanan Son Yaz devam dedi! Son Yaz dizisi ekran macerasını sürdürecek!

Son Yaz 22. bölümde sezon finali yapıyor!



FOX TV sevilen dizisi Son Yaz sezon finali yapıyor! Yayınlandığı cuma akşamları güçlü rakiplerine rağmen ayakta duran Son Yaz 2. sezon onayını aldı! Son Yaz dizisi yayın hayatına devam edecek! Son Yaz şu an 10. bölüm ekranlara gelmeye hazırlanırken, Dizi 12 bölüm daha sürecek! 13. haftada Son Yaz sezon finali yapacak! Son Yaz sezon finali tarihi yaklaşık Haziran ayının ilk haftası olarak belirlendi!

FOX TV zor kararı!

FOX TV Son Yaz dizisi devam kararı aldırırken Sen Çal Kapımı dizisini bitirmek zorunda kaldı! Yeni gelecek diziler nedeniyle Sen Çal Kapımı dizisi final yapacak! Kanal yaklaşık 3 aydır beklettiği Savaşçı dizisi artık bekleme tahammülü kalmadı. Bu hafta reytinglere göre bir dizisi final yaptıracak! FOX TV final yapacak dizisi belli oldu! Sevilen dizi bitiyor!

Çaresi kalmadı Sen Çal Kapımı final yapıyor!



FOX TV çaresizlikler içerisinde Sen Çal Kapımı dizisi final yaptırıyor. Yasak Elma, Baraj, Masumiyet, Mucize Doktor, Kefaret ve Son Yaz dizileri hem kanalın en çok izlenen işleri, hem reytingler de oldukça mutlu ediyor! Bu sebeple Sen Çal Kapımı bitiyor! Sen Çal Kapımı dizisi final kararı günlerce konuşalacak ancak kanalın önünde iki yol daha bulunuyor. Ya sen Çal Kapımı yapımcılarıyla anlaşacak yada bitirecek!

Sen Çal Kapımı kanal değiştirebilir!

Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi kanal değiştirebilir! Şu an en güçlü aday Kanal D olarak görünüyor. Show TV Kuzey Yıldızı, ATV kardeşlerim ve Star tV ekranlarında İbo Show olması nedeniyle Kanal D, Sen Çal Kapımı dizisini transfer eder! Hande Erçel ve Kerem Bursin çok istediği Kanal D diziyi almak için yapım şirketiyle oturabilir!

Kerem Bursin ve Hande Erçel Kanal D aşkı!



Hem Hande Erçel hem Kerem Bursin, Kanal D ile anlaşmaya sıcak bakıyor. Yapımın böyle bir isteğini ikiside geri çevirmeyecek. Hande Erçel ilk işi Güneşin Kızları dizisi Kerem Bursin ilk işi Güneşi Beklerken dizileri Kanal D ekranlarında tutmuş ve iki isimde bu zaman ünlenmişti! Kerem Bursin ve Hande Erçel için artık diziyi bitirmek istemiyorsa kısa sürede beklemekten başka çareleri kalmadı!