FOX TV'den çok konuşulacak karar. Ekranların en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV sabah saatlerinde yeni sözleşmeler ve yeni kararlarla ortaya çıktı.

FOX TV'den çok konuşulacak karar. Ekranların en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV sabah saatlerinde yeni sözleşmeler ve yeni kararlarla ortaya çıktı. FOX TV günlerce konuşulacak bir karar imza attı. FOX TV ekranlarında salı akşamları yayınlanan Baraj, pazar günleri yayınlanan Kefaret, cumartesi günleri yayınlanan Sen Çal Kapımı ve cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi final kararı aldı. FOX TV bu diziler yerine çok güvendiği Kefaret, her sezon izlenen Savaşçı, Defne ile Son Gece ve Kanunsuz Topraklar dizisini hazırlıyor.

Çocukluk final tarihi belli oldu!

Çocukluk dizisi 11. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor!

Zümrüdüankar final tarihi belli oldu!

Zümrüdüanka dizisi 30 Aralık çarşamba akşamı final yapıyor.

Sen Çal Kapımı gün değiştirme de çare olmadı!

Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerinde yer aldığı ve çarşamba gününden pazara alınan Sen Çal Kapımı cumartesi günü bekleneni veremedi. Fox TV bu hamleyle hem Sen Çal Kapımı hem Zümrüdüanka dizilerini de harcamış oldu.

Son Yaz başlıyor!

FOX TV'de Son Yaz dizisi çekimleri başlaması ardından Kefaret sonrası hemen sonra Son Yaz ekranlara gelecek. Aşağıdaki dizilerden bir çoğu bitecek.

FOX TV'den 4 dizi birden!

FOX TV son dakika olarak dört dizi birden yayınlayacağını duyurdu. FOX TV ekranlarında tekrar çekimlere başlayan Savaşçı dizisi Kefaret dizisine, Baraj dizisi yerine salı akşamları Son Yaz dizisi, Sen Çal Kapımı dizisi yerine Kanunsuz Topraklar ve Zümrüdüanka dizisi yerine Defne ile Son Gece dizileri ekrana geliyor.

Defne ile Son Gece dizisi FOX TV'de!

FOX TV sabah saatlerinde Faruk Turgut'a adeta kanalın anahtarını verdi. Sırma Yanık'ın kaleme alacağı, Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Defne ile Son Gece dizisi FOX TV ile sözleşme imzaladı. Defne ile Son Gece oyuncuları sır gibi saklanıyor.

Kanunsuz Topraklar FOX TV'de!

FOX TV sabah saatlerinde bir sözleşme de Kanunsuz Topraklar dizisinden geldi. Türkiye'nin en iyi senaristi Zülküf Yücel'in imzasıyla ekranlara gelecek Kanunsuz Topraklar dizisi FOX TV ile sözleşme imzaladı. Kanunsuz Topraklar dizisini yönetmeni Faruk Teber oldu.

Kefaret başlıyor!

FOX TV ekranlarında uzun zamandır hazırlanan Kefaret dizisi başlıyor. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi yıldız isimlerin başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi yayın hayatı için ilk final yapacak diziyi bekliyor.

Savaşçı yeniden FOX TV'de!

Bu sezon çekimleri durdurulan ancak Öğretmen dizisinden beklenen verimi alamayan Savaşçı dizisi kanalı kesinleşti. FOX TV ekranlarında Savaşçı dizisi 20 Kasımdan sonra ekranlara gelmeye başlanacak. Berk Oktay krizi sonrası Savaşçı Öğretmen'in final yaptığı 15 Kasım'dan sonra 22 Kasım pazar akşamı FOX TV'de.

3 Dizinin yeri garanti!

Reytinglerde yükselmeyen diziye acımayacağı öğrenilen FOX TV'de pazartesi akşamları Yasak Elma, cuma akşamları Çocukluk ve perşembe akşamları reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi haricinde tüm dizilere final kararı aldırdı.

Baraj final kararı aldı!

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği; başrollerini Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan yer aldığı Baraj dizisi final kararı aldı. Baraj dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Masumlar Apartmanı çok yüksek izlenmesi nedeniyle ilk gözden çıkartılan yapım oldu.

Zümrüdüanka final yapıyor!

FOX TV bir başka reyting rekortmeni dizisi Zümrüdüanka final kararı aldı. Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Cemal Şan üstleneceği başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, istenilen reytingleri elde edememesi nedeniyle final kararı aldı.

Sen Çal Kapımı üzen final kararı!

FOX TV en çok merak edilen dizisi Sen Çal Kapımı'da final kararı aldı. Kuruluş Osman gibi bir yapımın karşısında da varlık göstermesi mucize olsa da Sel Çal Kapımı sonunu Sadakatsiz dizisi hazırladı. Muhteşem bir izlenme alan Sadakatsiz dizisi tüm reyitngleri Sen Çal Kapımı dizisinden aldı. Doğduğun ev Kaderindir dizisinin de kendini 5 bandına atması sebebiyle Sen Çal Kapımı çok güzel bir finalle biteceği öğrenildi. Ancak Sen Çal Kapımı, Baraj ve Zümrüdüanka dizisinden sonra, en son başlayacak yeni dizilerden önce bitecek. Baraj ve Zümrüdüanka dizisinden 2- 3 hafta daha fazla ekranda kalacak. Hande Erçel ve Kerem Bursin başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi için gün değiştirme yapımcıya kalmış durumda.