FOX TV'den gece yarısı reyting hamlesi geldi. FOX TV 3 yeni dizisi için Öğretmen dizisi haricinde bir dizisini final yaptırması gerekiyordu.

FOX TV'den gece yarısı reyting hamlesi geldi. FOX TV 3 yeni dizisi için Öğretmen dizisi haricinde bir dizisini final yaptırması gerekiyordu. FOX TV'den ilk hamle geldi. FOX TV final yapacak dizi için kararını verdi. Son dakika değişikliğiyle Zümrüdüanka resmen ateşe atıldı.

Sen Çal Kapımı cumartesi, Zümrüdüanka Çarşamba günü yayınlanacak!

FOX TV Kerem Bursin ve Hande Erçel'in rekorlar kıran reytingleri sonrası Sadakatsiz ve Kuruluş Osman karşısında varlık gösteremeyen diziyi kurtarmak için gün değişikliğine gitti. Ancak bu değişiklik Sen Çal Kapımı hayranlarını sevindirirken, Zümrüdüanka dizi hayranlarını üzdü!

Zümrüdüanka gözden çıkartıldı!

FOX TV sevilen dizisi Zümrüdüanka'yı gözden çıkarttı! Çarşamba günleri Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Benim Adım Melek ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi diziler varken ve haftalık reytingde en çok izlenen iki dizi günü olan çarşambaya Zümrüdüanka'yı koyarak adeta diziyi gözden çıkarttı. Zümrüdüanka çok kısa bir sürede final yaparak ekran macerasını tamamlayacak. Sen Çal Kapımı hayranlarının Sadakatsiz dizisine geçmesi bekleniyor.

Sen Çal Kapımı bu hafta yok!

FOX TV flaş değişikliği sonrası bu hafta ki yayın akışını da belli oldu. Sen Çal Kapımı bu hafta cumartesi günü yeni bölüm gelecek. 18 Kasım çarşamba günü Sen Çal Kapımı dizisi yayınlanmayacak. Ancak Zümrüdüanka hayranları yeni bölümü bir hafta daha bekleyecek. Zümrüdüanka dizisinin çarşamba günü eski bölümünün ekranlara geleceği açıklandı. Yeni bölüm yayınlanmaması bile Zümrüdüanka dizisinin gözden çıkartıldığına işaret.

FOX TV 3 dizi birden geliyor!

FOX TV Deniz Çakır'ın başrollerinde olduğu, oyuncuların sır gibi saklandığı ve son olarak Nurgül yeşilçay ve Mert Fırat'lı Kefaret dizilerini başlatıyor. Savaşçı dizisini ise Kanal D ekranlarına kaptırdı. Zümrüdüanka finali sonrası Çocukluk yada Baraj dizileriyle Sen Çal Kapımı dizisinden 3'ünden birinin de final yapması gerekiyor. Ancak cumartesi Sen Çal Kapımı istediği reytingleri alacak gibi duruyor.