FOX TV'de yayınlanan ekranların tek romantik komedi dizisi olan Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı hayranlarına kötü haber geldi! Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Sen Çal Kapımı

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!
FOX TV'de yayınlanan ekranların tek romantik komedi dizisi olan Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı hayranlarına kötü haber geldi! Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Sen Çal Kapımı ekran macerasını tamamlıyor!

FOX TV'den üzen karar geldi!

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerinde yer aldığı, kadrosunda Melisa Döngel, Sitra Akbaş, Anıl İlter, Evrim  Doğan, Sarp Bozkurt, Neslihan Yeldan, Elçin Afacan gibi oyuncuların olduğu Sen Çal Kapımı hayranlarına kötü haber geldi.

Cumartesi akşamları Survivor yarışması, Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisinin başlamasıyla reytinglerde 3'leri gören Sen Çal Kapımı son 2 fragmanı ile adından söz ettirse de kötü haber geldi. Daha önce yayınlanan internet fragmanında duş sahnesi ile sosyal medyada konuşulan diziyi RTÜK'e şikayet edilen dizi reytinglere yenildi. Sosyal medya kullanıcıları Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in duş sahnelerine Murat Dalkılıç'ı etiketlerken bazı kullanıcılar RTÜK'e etiketlemişti! Ancak diziyi Rtük değil FOX TV bitirdi!

Sen Çal Kapımı final yapıyor!

Ekranlardaki tek romantik komedi dizisi olan hatta içaçıcı dizisi olan Sen Çal Kapımı'nın final yapacak olmasıyla Türk izleyicileri ekranlarda yine sadece bol acıtasyonlu dizilere mahkum kalacak. Sen Çal Kapımı dizisi yayınlanan son eğlenceli bölümüyle reytinglerde yükseliş gösterse de finalden kaçamadı.

FOX TV çok konuşulacak kararını verdi! Son Yaz dizisine 2. sezon onayını verirken, Sen Çal Kapımı dizisi final kararı verdi.

Reyting oranları zaten düşüşte olan Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan son bölümü ile reytinglerini 1 puan düştü ve bu yeterli oldu. Kanal diğer dizilerin reytinglerine bakarak dizinin kaldırılmasını istedi. FOX TV, sırada bekleyen ve çekimleri yavaş yavaş gerçekleşen yeni dizilerine yer açmak için ilk olarak Sen Çal Kapımı dizisini harcadı.

Sen Çal Kapımı Final Tarihi Ne Zaman?

Sen Çal Kapımı dizisinin final tarihide açıklandı. Sen Çal Kapımı 3 bölüm sonra final yapıyor! Eda ve Serkan'ın kavuşarak dizinin bitmesi bekleniyor!