Furkan Celep olayı nedir? Peki Furkan Celep kimdir? Kocaeli Darıca'dan bir intihar haberi duyuldu. 18 yaşında olan Furkan Celep isimli genç çocuk intihar etti.

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!

Furkan Celep olayı nedir? Peki Furkan Celep kimdir? Kocaeli Darıca'dan bir intihar haberi duyuldu. 18 yaşında olan Furkan Celep isimli genç çocuk intihar etti. Sosyal medyadan Geçtiğimiz günlerde paylaştığı paylaşımı akabinde gündeme oturan ve Furkan Celep İntiharı olarak ses getiren olay neydi ? Peki Furkan Celep Kimdir? işte detaylar



Geçtiğimiz gün Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşanan bir intihar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın akabinde Furkan Celep kayalıklardan atlayarak intihar etti. Peki Furkan Celep intiharı olayı neydi ? Furkan Celep kimdi?



Darıca Piri Reis Mahallesi yelkenkaya Caddesi'nde bulunan falezlerden atladığı söylenilen Furkan Çelebi'nin cesedini görenler hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.



İntiharın haber verilmesi akabinde olay yerine gelen polisler falezlerde ulaştıkları cesedin Furkan Celep adında bir erkek olduğunu tespit ettiler. Ekipler falezlerden inerek Furkan Celep'in cesedine ulaşırken sahil güvenliğe ait bot ile ilk inceleme olay yerinde yapıldı.



Furkan Celep neden intihar etti



Furkan Celep intiharı ile alakalı olarak kendisinin öncesinde sosyal medyada yaptığı paylaşımda uyuşturucu madde ya da içki içmediğini veya Bunalım ya da Depresyonda olmadığını belirttiği gözlemlerken , intihar için Günler haftalar aylar hatta aylar öncesinden böyle bir karar aldığını açıkladı. Paylaşımında hayatın zor olduğunu herhangi bir şey için yıllarını vermesi gerektiğini bunun için çalışması gerektiğini ve iş dünyasının da kendisine çok zor geldiğini ifade eden Furkan Celep,  her şeyi Bırakıp gitmenin daha mantıklı geldiği paylaşımında gökyüzünde huzur bulacağını paylaşmıştı



Furkan Celep kimdir



18 yaşında olan ve Kocaeli Darıca'da yaşayan Furkan Celep bir kargo firmasında çalışmaktaydı.  23 Eylül Akşamı Piri Reis Mahallesi'nde bulunan kayalıklarda intihar eden Furkan Celep, öncesinde Instagram hesabında İntiharı ile alakalı 3 kere paylaşımda bulunduğunu gözlemledik.