Bugün yayın hayatına başlayan yeni dijital platform Gain, şimden merak edilmeye başlandı. Herkes Android ve iOS'ta yerini alan Gain'in detaylarını araştırmaya başladı.

Bugün yayın hayatına başlayan yeni dijital platform Gain, şimden merak edilmeye başlandı. Herkes Android ve iOS'ta yerini alan Gain'in detaylarını araştırmaya başladı. Peki Gain indir! Gain izle! Gain ne demek, nedir? İşte detaylar...

Gain nedir?


Birçok farklı dizi, program ve filmlerin yer alacağı dijital platformda kişiye özel bir uygulama olacak. Şimdilik telefon veya tabletlerde kullanılabilecek Gain, ilerleyen süreçte televizyonlarda da yerini alacak.

Gaye Su Akyol'un seslendirdiği İstikrarlı Hayal Hakikattir şarkısını reklam fonunda kullanan Gain, İstanbul sahilinde hayatın akışını konu edinen bir reklamla tanıtılan Gain daha ilk günden büyük ses getirdi. Sosyal medyada da çok konuşulan Gain ne demek? merak edildi.



Gain Medya sahibi Gözde Akpınar'dır. İngilizce bir kelime olan Gain, kazanç anlamına geliyor. Ancak yeni dijital platformunun adı olan Gain; kazanç anlamında kullanılmayan bir kısaltma da olabilir. Gelelim Gain platformundaki yapımlara...

Eski konserlerin, çeşitli belgesellerin hatta başrollerinde Devin Özgün Çınar ve Engin Günaydın'ın yer aldığı '10 bin adım' ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı İstanbul Hesabı adlı dizide Gain'in içerik kataloğundaki yerini aldı.

Gain nasıl izlenir?


Gain kullanıcısı olmak için Android ve iOS'tan uygulamayı indirmeniz gerekiyor. İkinci adım ise Gain'in abonelik ücretini ödemek. Henüz tüm içerikleri yüklenmeyen Gain, ocak ayında daha dolu dolu bir platform haline gelecek.