Transferde Galatasaray bombayı patlatıyor. Sarı Kırmızılı ekip forvet transfer sürprizi belli oldu.

Transferde Galatasaray bombayı patlatıyor. Sarı Kırmızılı ekip forvet transfer sürprizi belli oldu. Paris Saint Germain forması giyen Edinson Cavani Galatasaray'a evet dedi. Gomis sonrası aradığı forveti bulamayan Galatasaray yönetimi 32 yaşında yıldız forvetle her konuda anlaştı.



Cavani Galatasaray'a!



Edinson Cavani Galatasaray'da! Galatasaray kış transfer bombası belli oldu. Daha önca Gomis sonrası bir sezon Diagne, bir sezon Falcao sakatlığıyla geçiren Galatasaray'da 32 yaşında forvet Cavani ile hre konuda anlaşıldı. Cavani ve Galatasaray yönetimi Paris'te bir araya gelerek devre arası için söz kesti.



Sezon sonu sözleşmesi bitiyor!

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı


Cavani için PSG kulübüne herhangi bir ödeme yapılmayacak. Tuchel'in takımda düşünmediği ve İcardi sürekli olarak forvet oynadığı PSG, Cavani ile yolları ayırmak istiyor. Sezon sonu boşa çıkacak yıldız golcü için bir çok Avrupa kulübü devreye girse de Galatasaray 3+1 yıllık sözleşme teklifi Muslera farkıyla onaylandı. Cavani sezon sonunu beklemeden devre arasında Galatasaray'da olacak ve Galatasaray PSG bir ödeme yapmayacak.



Falcao ve Cavani beraber oynayacak!



Galatasaray Edinson Cavani ve Falcao beraber oynayacak. Diagne yine bir kulübe kiralanmaya çalışılacak. Olmazsa o da takımda kalacak ancak net olarak Andone'de Seri ve N'zonzi gibi kulübüne geri gönderilecek. Cavani Galatasaray'ın ilk transferi olarak hemen açıklanacak. 



PSG'li yıldız isim Edinson Cavani resmen Galatasaray'da diyebiliriz. Ancak resmi açıklama gelene kadar transfer yöneticiler tarafından bile üç büyüklerin devreye girmemesi için açıklanmayacak. Fatih Terim'in de çok istediği Cavani Muslera'yla beraber alışma problemi de çekmeyecek.