Türk futbolunda erken derbi! Dünyanın sayılı derbilerinden biri olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün? GS FB derbisi saat kaçta yayınlanacak? Süper Lig'de haftanın sonucunun en çok merak edilen maçı Galatas

Türk futbolunda erken derbi! Dünyanın sayılı derbilerinden biri olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün? GS FB derbisi saat kaçta yayınlanacak? Süper Lig'de haftanın sonucunun en çok merak edilen maçı Galatasaray Fenerbahçe derbisi saat kaçta oynanacak?



Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman?



Süper Lig'de ilk defa 3. hafta Galatasaray fenerbahçe derbisi oynanacak. Seyircisiz oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisi 27 Eylül pazar günü oynanacak. 27 Eylül 2020 Pazar günü Galatasaray Fenerbahçe derbisi saati 19:00 olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Samatta Galatasaray Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?



Fenerbahçe'de gözler yeni transfer Samatta çevrildi. Galatasaray derbisi hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'te ilk idmanına çıkan Samatta'nın lisansı maç saatini yetişir mi, yetişirse Erol Bulut Samatta'yı oynatacak mı merak ediliyor. 



Galatasaray Ali Palabıyık istemiyor!



Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi hakem sorunu da başladı. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık oldu. Ancak hem Galatasaraylılar, hem Fenerbahçeliler Ali Palabıyık'a tepki gösterirken Galatasaray taraftar grubu Ultraslan çok sert Ali Palabıyık isyanı paylaştı. Ancak derbinin hakemi tabi ki değişmeyecek.



Galatasaray'a kötü haber! Saracchi yok



Medipol Başakşehir maçını kazanan Galatasaray'da maçta sakatlanan SAracchi akıbeti merak ediliyordu. Son Avrupa maçında da görev alamayan Saracchi zorlu Fenerbahçe derbisinde de görev alamayacak. Marcele Saracchi yerine Linnes yada Emre Taşdemir forma giyecek.



Galatasaray Fenerbahçe derbisi 27 Eylül 2020 pazar günü 19:00'da başlayacak ve 90 dakika tüm Türkiye futbola doyacak.