Galatasaray aradığı golcüyü Türkiye'de buldu! Bu sezon golcülerinden istediği verimi alamayan Galatasaray için devre arası transfer döneminde en aciliyetli bölge santrafor bölgesi oldu! Falcao'nun uzun süreli sakatlıklarından dolayı düzenli forma giyememe

Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu! Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu!
Galatasaray aradığı golcüyü Türkiye'de buldu! Bu sezon golcülerinden istediği verimi alamayan Galatasaray için devre arası transfer döneminde en aciliyetli bölge santrafor bölgesi oldu! Falcao'nun uzun süreli sakatlıklarından dolayı düzenli forma giyememesi ve yüksek maliyeti nedeniyle takımdan gönderilecek olması, Mbaye Diagne'nin ise beklenen verimi sağlayamayıp şimdi bir de gördüğü kırmızı kart neticesinde 2 maç ceza almasının ardından Aslan gözünü santrafor transferine dikmişti. Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru transferlerini tamamlayan Galatasaray, şimdi de Süper Lig'in yıldız golcüsüne kancayı taktı!

Galatasaray Boupendza'yı Transfer Ediyor! İmza An Meselesi

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'in yeni takımı Hatayspor'da performansı ve golleriyle yıldız gibi parlayan Aaron Boupendza'ya kancayı taktı! Diagne ve Falcao'nun performanslarından memnun olmayan Galatasaray teknik heyeti, yönetimden Hatayspor'un golcüsü Boupendza'nın "acil" transfer edilmesini istedi. Forvete bu transfer tahtasında muhakkak 1 veya 2 oyuncu almak zorunda olan Galatasaray, Hatayspor'a da resmi teklifini sundu!

Galatasaray, 24 yaşındaki yıldız golcü Boupendza için 1 milyon eurosu derhal peşin, 2,5 milyon eurosu da sezon sonu olmak üzere 3,5 milyon euro teklifte bulundu. Hatayspor'un ilk etapta bu teklife sıcak bakmamasının ardından kesenin ağzını açan Cimbom 5 milyon euro'ya çıktı! Hatayspor'un çok ucuza transfer ettiği Boupendza'yı en azından sezon sonuna kadar bırakmak istememesine karşın gelen 5 milyon euroluk teklife de sıcak baktığı öğrenildi.

Boupendza Süper Lig'de Kral

Geride kalan 21 haftada toplam 13 golü bulunan Gabonlu golcü Aaron Boupendza, an itibariyle Süper Lig'in gol krallığında 1. sırada bulunuyor. Maliyeti ve maaşı itibariyle çok ideal bir santrafor olan yıldız golcü Galatasaray'a transfer olması halinde maaşını da katlayacak.

Aaron Boupendza'nın da Galatasaray'a transfer olmak için takımından kolaylık beklediği ve artık Boupendza'nın Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Kısa süre içinde açıklanması beklenen transferle birlikte Galatasaray'ın yeni golcüsü Boupendza olacak.