Galatasaray'da son dakika seçim kararı geldi. Sarı kırmızılı ekipte 19 Aralık - 26 Aralık tarihlerinde seçime gideceği duyuruldu.

Galatasaray'da son dakika seçim kararı geldi. Sarı kırmızılı ekipte 19 Aralık - 26 Aralık tarihlerinde seçime gideceği duyuruldu. İşte Galatasaray'dan o açıklama!

Galatasaray seçime gidiyor!

Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı almıştır.

Pandemi nedeniyle, 7244 sayılı kanun ve bu kanuna istinaden çıkartılan genelge çerçevesinde izin alınması için başvuru yapılacaktır.

Camiamıza ve spor kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklaması yapıldı.

Mustafa Cengiz aday olacak mı?

Galatasaray'ın mevcut yönetimi başkan Mustafa Cengiz'in tekrar aday olacağı öğrenildi. Henüz resmi açıklama yapılmazken Mustafa Cengiz sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağı iddiaları yalanlandı. Bu sebeple Mustafa Cengiz aday olacak gibi görünüyor.

Burak Elmas adaylığını açıkladı!

Galatasaray'da ilk başkan adayı Burak Elmas oldu. Galatasaray'ın UEFA kupasında zaferinde de yer alan Burak Elmas, Galatasaray başkanlığına adaylığını duyurdu ve henüz yönetim kadrosunu paylaşmadı.

Ozan Korkut'ta aday oldu!

Galatasaray'da başkanlık adayı için Ozan Korkut aday oldu. Ozan Korkut'un büyük bir jest yaparak başkan olması halinde Di Maria'yı takıma getiriyor.