Dün gece yeni yıl kutlamasında yaralanan Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui hakkında son dakika açıklamaları geldi. Yılbaşı kutlamasında elinde havai fişek patlayan ve acil hastaneye kaldırılan Omar Elabdellaoui'nin gözlerini kaybedebilec

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!

Dün gece yeni yıl kutlamasında yaralanan Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui hakkında son dakika açıklamaları geldi. Yılbaşı kutlamasında elinde havai fişek patlayan ve acil hastaneye kaldırılan Omar Elabdellaoui'nin gözlerini kaybedebileceği kaydedilmişti. Omar'ın ambulansta fotoğraflarını çeken kişiler hakkında Galatasaray Kulübü çok sert bir açıklama yayınladı. Dün gece Fatih Terim ve takım kaptanı Arda Turan, Omar'ın kaldığı hastaneye gitti.


Sarı-Kırmızılı kulübün 29 yaşındaki yıldız futbolcusu Omar Elabdellaoui yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması sonucu yaralandı. Derhal hastaneye kaldırılan Omar Elabdellaoui hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Fatih Terim ve takım kaptanı Arda Turan, Omar'ın kaldığı hastaneye giderek ziyaret etti.




Evinde yılbaşı kutlarken elinde havai fişeği patlayan Omar Elabdellaoui'nin iki gözünden de yaralandığı öğrenildi. Omar'ın görme kaybı tehlikesi yaşadığı açıklandı.



Galatasaray'dan Omar Elabdellaoui Açıklaması



Galatasaray Spor Kulübü'nden Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;


"Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi bulunmuyor..




Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital’a kaldırılan oyuncumuz Omar Elabdellaoui’nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir"Abdurrahim Albayrak "Omar'ın Ambulansta Fotoğrafları Çekilip Servis Edildiği Söyleniyor"

Omar Elabdellaoui'nin hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı ancak gözlerindeki hasarın henüz netleşmediği açıklandı. Yeni yıl kutlamasında elinde havai fişek patladığı için yaralanan Omar'ı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve kaptan Arda Turan yalnız bırakmadı. Omar'a destek için hastaneye gittiler.

Abdurrahim Albayrak, Omar'ın ambulansta fotoğraflarının çekilip sosyal medyaya servis edildiği duyumları aldıklarını söyledi ve bu işin peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Omar Elabdellaoui'ye  Mesaj

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui için Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe geçmiş olsun mesajında, "Galatasaray Spor Kulübü’nün futbolcusu Omar Elabdellauoi’ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullanırken, Beşiktaş da, "Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.