Gel Dese Aşk bu akşam var mı? ATV ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk yeni bölüm var mı yok mu? Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman? 5 Nisan Gel Dese Aşk neden yayınlanmıyor? Gel Dese Aşk 5 Nisan ATV yayın akışında var mı?ATV 5 Nisan 2020 yayın akışı sizle

Gel Dese Aşk bu akşam var mı? ATV ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk yeni bölüm var mı yok mu? Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman? 5 Nisan Gel Dese Aşk neden yayınlanmıyor? Gel Dese Aşk 5 Nisan ATV yayın akışında var mı?ATV 5 Nisan 2020 yayın akışı sizler için hazırladık. Peki Gel Dese Aşk var mı yok mu?



Gel Dese Aşk var mı yok mu? 5 Nisan



ATV ekranlarının Osman Sınav imzalı yeni dizisi Gel Dese Aşk bu akşam yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV ekranların sevilen yeni dizisi Gel Dese Aşk 2020 ATV yayın akışında yer alacak mı?  Gel Dese Aşk dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Gel Dese Aşk bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!




ATV 5 Nisan 2020 yayın akışı



ATV 5 Nisan 2020 yayın akışı değişti. Normalde pazar akşamları Gel Dese Aşk dizisi yayınlanıyordu. Ancak  ATV 5 Nisan 2020 yayın akışına göre Gel Dese Aşk yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Onun yerine kanalda Orman Çocuğu adlı film yayınlanacak. Özetle ATV 5 Nisan yayın akışında Gel Dese Aşk dizisi yer almıyor.





Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?



Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in paylaştığı Gel Dese Aşk yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini anlatıyor. Normalde bu hafta 5. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi 5 Nisan akşamı ekranlarda olmayacak.  Gel Dese Aşk yeni bölümü yayınlanmayacak. Gel Dese Aşk 12 Nisan 2020'de mi 19 Nisan 2020'de mi yayınlanacak henüz belli olmadı. Ancak ilk gelen bilgilere göre; Gel Dese Aşk'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli değil.



Çünkü dizinin setine tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle ara verildi. Şimdilik süresiz olarak ara verilen set, salgın son bulduğunda yeniden bir araya gelecek.