Yapımcı koltuğunda Osman Sınav'ın oturduğu yeni dizisi Gel Dese Aşk 8 Mart Pazar akşamı 1. bölümüyle izleyicileriyle buluştu.

Yapımcı koltuğunda Osman Sınav'ın oturduğu yeni dizisi Gel Dese Aşk 8 Mart Pazar akşamı 1. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Survivor, Savaşçı, Güvercin ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi oldukça iddialı ve büyük izleyici kitlesine sahip olan yapımlarla reyting mücadelesine giren Gel Dese Aşk beğenildi mi? çok merak edildi. Diziyi izleyenler yada akıbeti merak edenler ise Gel Dese Aşk dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi tuttu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...



Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban paylaşırken dizinin kadrosunda; Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy Kaçarski, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Buket Eker Kabal, Ebru Emre, Ayşe Defne Pirinçci, Mehmet Atay ve Altan Gördüm gibi isimlerin de rol aldığı dizi daha tanıtımlarıyla dikkat çekmişti. 



Daha ilk bölümüyle de izleyicilerden tam not alan Gel Dese Aşk, sunduğu dramla herkesi ekran başına kitledi. 





GEL DESE AŞK DİZİSİNİN REYTİNGLERİ NASIL?



Murat ve Yasemin yirmi yılı devirmiş, dostları tarafından parmakla gösterilen örnek bir çifttir. Derin(19) ve Ece(5) adında iki de kızları vardır. Oysa çizdikleri "mutlu aile" resmini gölgeleyen bir sır ilişkilerini içten içe yemektedir. Ece doğduğundan beri birbirlerine dokunmamış, birlikte olmamışlardır. Aşk evlerini çoktan terk etmiştir. 

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu'nun oyunculuklarının ön plana çıktığı dizide konu da oldukça dikkat çekti.



Öte yandan dizinin ilk yarım saatte izleyenleri içine çektiği gibi yorumlar gelirken, bazı izleyiciler Güvercin ve Savaşçı'yı izleyemediklerini Gel Dese Aşk dizisini çok beğendiklerini dile getirdiler. Öte yandan Erkan Petekkaya'nın ilk kez ailesine bağlı baba rolünde olmaması ise dikkat çekti.