Gelinim Mutfakta Elif neden gitti? Gelinim Mutfakta Elif elendi mi? soruları her yerde aranıyor. 27 Ocak Pazartesi günü 446.

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ! Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ!

Gelinim Mutfakta Elif neden gitti? Gelinim Mutfakta Elif elendi mi? soruları her yerde aranıyor. 27 Ocak Pazartesi günü 446. bölümüyle ekranlara gelen yarışmaya geçen cuma Aleyna ve Macide Hanım veda etmişti. Ancak haftanın ilk gününde geçen hafta bilezikleri alan Elif ve Çiğdem Hanım'ın olmaması herkesi şok etti. Peki Gelinim Mutfakta Elif niye gitti? İşte detaylar...



Heyecan dolu yeni bir haftanın ardından Gelinim Mutfakta'da Aleyna ve Macide Hanım yerine yeni bir gelin ve kayınvalidesi Nurcan Hanım geldi. Ancak Elif ve Çiğdem Hanım'ın masasının boş olması da dikkatlerden kaçmadı. 



GELİNİM MUTFAKTA ELİF NİYE GİTTİ?



Gelinim Mutfakta'da Elif elenmedi. Yarışmadan çekilen Elif'in neden böyle bir karar verdiğini hep birlikte izleyip göreceğiz. Fatih Ürek konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptığında sizlerle paylaşacağız. 



Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk günü Elif ve Çiğdem Hanım'ın yerine yeni yarışmacılar geldi. Böylelikle ilk kez iki yeni ekibin geldiği programda yeni gelin Ayça ve kayınvalidesi Zübeyde kimdir? çok merak edildi.





GELİNİM MUTFAKTA HATİCE'NİN YERİNE KİM GELDİ? 27 OCAK YENİ GELİN AYÇA  ve KAYINVALİDESİ ZÜBEYDE HANIM KİMDİR?



Gelinim Mutfakta 27 Ocak Pazartesi günü Elif'in boş kalan masasına Ayça geldi. Kayınvalidesi Zübeyde Hanım ise titizliğe çok önem veriyor.