Normalde hemşire olan Elif Akçam, son gelişinde işine ara verip, yarışmaya yoğunlaştı.  Uzun süredir yarışan elif şu an 50 bilezik ile yarışmada en çok bilezik sahibi olan (75) Ezgi’den sonra gelen isim oldu.

Normalde hemşire olan Elif Akçam, son gelişinde işine ara verip, yarışmaya yoğunlaştı. Uzun süredir yarışan elif şu an 50 bilezik ile yarışmada en çok bilezik sahibi olan (75) Ezgi’den sonra gelen isim oldu. Tek hedefi Ezgi'nin listedeki yerini almak olan Elif'in bu çabası boşa gidebilir. Çünkü Elif hamile olması haline yarışmadan çekilecektir. 



433. bölümde yapılan Tokat Tava'nin malzemelerindeki kuyruk yağından tiksinen Elif, yemeği çok zor yapacağını söyledi. Bunu kaynana odasından izleyen kayınvalidesi Çiğdem Hanım ise cama vurarak gelinine kızdı. 



Kaynanalara gidip gelinini savunmak yerine bu durumu eleştiren Çiğdem Hanım, yarışmanın kurallarına uymasını ve yemeğini mecbur yapmak zorunda olduğunu dile getirdi.



Zaten yemeğini yapacağını söyleyen Elif ise kuyruk yağının kokusundan etkilenip, stüdyoyu terk etti. İstifra eden Elif, daha önce de bir yarışmacı arkadaşından yardım istemişti. Programı izleyenler de Elif Akçam hamile mi diye aramaya başladı.





GELİNİM MUTFAKTA ELİF AKÇAM HAMİLE Mİ?

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Tahminlerimize göre Elif'in kusmasının nedeni yalnızca kuyruk yağı. Öte yandan iki yıldır programa kesik kesik dahil olan Elif, bir hayli yoruldu. Ayrıca ona ve kayınvalidesine olan tepkiler de arttı. Bu nedenle Elif'in hamile olduğu durumu ortaya çıkabilir. Yani bu kurmaca olacaktır. Böylece Elif'in yarışmadan ayrılıp geri dönebilmesi için imkan olacaktır.