Gelinim Mutfakta Elif neden gitti? Gelinim Mutfakta Elif elendi mi? soruları her yerde aranıyor. Son birkaç haftadır best of formatıyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da yarışmaya damgasını vuran eski yarışmacılar geri döndü.

Gelinim Mutfakta Elif neden gitti? Gelinim Mutfakta Elif elendi mi? soruları her yerde aranıyor. Son birkaç haftadır best of formatıyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da yarışmaya damgasını vuran eski yarışmacılar geri döndü. Geçtiğimiz hafta programda Ezgi - Reyhan, Elif Çiğdem, Yağnur - Nilgün ve son olarak Hatice - Hüsniye yarıştı. 30 Mart Pazartesi günü 491. bölümüyle ekranlara gelen yarışmaya geçen cuma Hatice ve Hüsniye Hanım veda etmişti fakat ikili elenmedi. Ancak haftanın ilk gününde Elif ve Çiğdem Hanım'ın olmaması herkesi şok etti. Peki Gelinim Mutfakta Elif niye gitti? İşte detaylar...



Heyecan dolu yeni bir haftanın ardından Gelinim Mutfakta'da Elif ve Çiğdem Hanım'ın masasının boş olması da dikkatlerden kaçmadı. Çünkü ikili geçtiğimiz hafta sorunsuz bir şekilde yarışmaya devam ediyordu. Sadece Elif annesinin ameliyat olduğunu gözyaşlarıyla anlatmıştı. 

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...


GELİNİM MUTFAKTA ELİF NİYE GİTTİ?



Gelinim Mutfakta'da Elif elenmedi. Yarışmadan çekilen Elif'in neden böyle bir karar verdiğini hep birlikte izleyip göreceğiz. Fatih Ürek konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptığında sizlerle paylaşacağız. Ancak bir tahminde bulunmamız gerekirse Elif, annesinin hastalığı nedeniyle yarıştan çekildi.



Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk günü Elif ve Çiğdem Hanım'ın yerine yeni yarışmacılar geldi. Böylelikle en iyiler formatında kimin geri döndüğü merak konusu oldu.





GELİNİM MUTFAKTA ELİF'İN YERİNE KİM GELDİ? 30 MART YENİ GELİN BAHAR YAĞMUR ÖZ  ve KAYINVALİDESİ AYTEN HANIM KİMDİR?



Gelinim Mutfakta 30 Mart Pazartesi günü Elif'in boş kalan masasına Yağmur geldi. Kayınvalidesi Ayten Hanım ise aslen Malatyalı.