Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta 30 Mart günü 491. bölümüyle ekranlara gelecek.

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta 30 Mart günü 491. bölümüyle ekranlara gelecek. Ancak yeni bölümde Reyhan Hanım başka bir gelinle mutfakta yer alacak. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok? Niçin gitti?Yarışmaya geri dönecek mi her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu detayları haberimizde derledik.



Geçtiğimiz haftanın finalinde 5 altın bileziğin sahibi olarak altın listesindeki yerini koruyan Ezgi 85 bileziğe ulaştı. Ancak yeni haftada yarışmadan ayrıldı. Peki Ezgi niye gitti?





GELİNİM MUTFAKTA EZGİ NEDEN YOK? 30 MART



Gelinim Mutfakta 491. bölümde Ezgi mutfakta yoktu. Corona virüs nedeniyle evden çıkmayan ve bebeğiyle ilgilendiğini söyleyen Ezgi, çekimlere katılmadı. Bu nedenle bu hafta mutfakta da yer almadı. Ancak yarışmaya devam eden Reyhan Hanım bir akrabasının geliniyle takım oldu. Gelelim Ezgi geri dönecek mi sorusuna...

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...


GELİNİM MUTFAKTA EZGİ GERİ DÖNECEK Mİ?



Tahminlerimize göre Reyhan Hanım yeni partneriyle yarışmadan elenmezse Ezgi geri dönmek zorunda kalacaktır. Ancak corona salgını etkisini daha da arttırırsa Gelinim Mutfakta'nın da çekimleri duracaktır. Yani Ezgi'nin geri dönüp dönmeyeceğini ilerleyen haftalarda göreceğiz.