Gelinim Mutfakta Fatih Ürek neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu oldu? her yerde aranmaya başladı. Çünkü iki sezondur yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Fatih ürek, ani bir kararla programa veda etti.

Gelinim Mutfakta Fatih Ürek neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu oldu? her yerde aranmaya başladı. Çünkü iki sezondur yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Fatih ürek, ani bir kararla programa veda etti. Yeni sezon tanıtımında da yer alan hatta bu yıl kendinin de puan vereceğini söyleyen Fatih Ürek'in yarışmadan neden ayrıldığı merak konusu oldu. 

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


Pandemi sürecinde sezon finali yapan Gelinim Mutfakta'nın geçtiğimiz haftalarda yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Yarışmanın bu sezon daha çetrefilli geçeceğinin düşünüldüğü tanıtım da Fatih Ürek de yer aldı ve formatın değiştiğini; kendinin de puanlamaya dahil olacağını söyledi.





Çünkü Gelinim Mutfakta son dönemde puanlamadaki adaletsizlikler yüzünden çokça eleştiriliyordu. Bunun önüne geçmek isteyen yapım ise Fatih Ürek'in konuya dahil olmasının faydalı olacağını düşünmüştü. Ancak Ürek, kanal ile anlaşmazlığa düştü ve yollar ayrıldı. Peki fatih Ürek Gelinm Mutfakta'ya dönecek mi?Gelinim Mutfakta Fatih Ürek neden yok? Niçin ayrıldı



Gelinim Mutfakta'dan Fatih Ürek'in neden ayrıldığı konusuyla ilgili bir açıklama gelmedi. yani ne Ürek ne de Kanal D, konuya açıklık getirmedi. Ancak şimdilik Gelinim Mutfakta yeni sezonu Fatih Ürek sunmayacak gibi görünüyor. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta yeni sezon sunucusu kim oldu? çok merak edildi.





Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim olacak? Fatih Ürek'in yerine gelecek isim belli mi



Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonu için Onur Büyüktopçu adı geçti. Daha önce Yemekteyiz, Damat Bayıldı gibi benzer yemek formatlarını sunan ve bu konuda tecrübeli olan Büyüktopçu'nun programa katkı sağlayacağı düşünülüyor.



Ancak bu durum sadece bir iddia. Yani Gelinim Mutfakta yeni sezon kim sunacak belli değil. Yarışmayı sunacak isim belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.