Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği yaklaşık 3 sezondur Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta best of bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Düşen reytinglerini sevilen eski yarışmacılarının geri dönüşüyle toparlayan

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği yaklaşık 3 sezondur Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta best of bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Düşen reytinglerini sevilen eski yarışmacılarının geri dönüşüyle toparlayan programda her hafta 4 gelin ve kayınvalidesi kıyasıya rekabet ediyor. Her gün verilen yemeği yapan gelinlere, kayınvalideler tabakların kime ait olduğunu bilmeden 1 ile 5 arasında puan veriyor. Her gün en yüksek puanı alan gelin çeyrek altını yakasına takarken her cuma toplamda en yüksek puanı alan yarışmacı beş altın bileziğin sahibi oluyor. En düşük puanı alan gelin ise yarışmaya veda ediyor.

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


Best of formatında da eski yarışmacıların teker teker geri döndüğü Gelinim Mutfakta'da çok beklenen isimlerden biri Gülcan. Haliyle Gelinim Mutfakta Gülcan geri dönecek mi? Besime ve Gülcan ne zaman gelecek? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu ele aldık.



GELİNİM MUTFAKTA GÜLCAN GERİ DÖNECEK Mİ?



21 Ocak 2019 tarihinde yarışmaya katılan Gülcan, elenene kadar yarışmada kaldı. Aslında Gülcan kendi siteğiyle yarışmadan ayrıldı; çünkü 23 Ağustos 2019 tarihinde Ezgi, Gülcan, Hatice ve Hülya ile birlikte yarışan Gülcan o hafta en düşük puanı alan Hülya olmasına rağmen, kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı. Gülcan giderken çok sıkıldığını ve biraz dinlenmek istediği söyleyip ayrılmıştı.



Best Of döneminin başlamasıyla geri dönmesi beklenen Gülcan'ın, ilk gelen dörtlü ekibin içinde yer almaması ve sonrasında yeni gelen isimlerden biri de olmaması merak uyandırdı. Peki Gülcan, Gelinim Mutfakta'ya dönecek mi?



Aldığımız bilgilere göre Gülcan, yarışmaya geri dönecek. Ancak Ezgi ve Elif ile yarışmak istemediği iddia edilen Gülcan, büyük ihtimalle onlar ayrıldıktan sonra yarışmaya dönecek. 





GELİNİM MUTFAKTA GÜLCAN KİMDİR?



Gülcan Ekici aslen Malatyalı. Oldukça iddialı olan Gülcan Ekici 5 yıllık evli ve bir oğlu var. 22 Aylık oğlu olduğunu söyleyen Gülcan Hanım eşiyle birlikte çalışıyor.



 Restoranları olduğunu söyleyen Gülcan Ekici yemekleri konusunda da hayli iddialı... Sert tavırları ve ağır sözleriyle lafını kimseden sakınmayan Gülcan yarışmanın en dikkat çeken karakterlerinden biri olmayı başarıyor.



Kayınvalidesi Besime Hanım ile de zaman zaman tartışan Gülcan, hem yemeğini yapıyor hem de her tartışmaya giriyor. 



Programda yaklaşık 5 ay kalan ve 43 bileziği 32 çeyrek altını alan Gülcan, yarışmanın en fevri gelini olarak anılıyor. Kayınvalidelerle de gelinlerle de tartışmaktan çekinmeyen ve yeri geldiğinde çok ağır konuşan Gülcan hırslı kişiliğiyle de yemeklerini yapmaya çalışıyordu.