Gelinim Mutfakta yeni sezon için geri sayım başladı. Kanal D'nin 3.

Gelinim Mutfakta yeni sezon için geri sayım başladı. Kanal D'nin 3. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan yarışma programı Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek'in sunumuyla uzun bir aradan sonra izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana gelecek ve bu sezonda da hem eğlendirecek hem kazandıracak. Yeni sezonda formatın da bir nebze olduğu değiştiği Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor? 17 Ağustos 2020 Kanal D yayın akışı Gelinim Mutfakta var mı? Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon puanlama sistemi nasıl olacak? çok merak edildi. Hadi gelin birlikte bakalım...



Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!


Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon puanlama sistemi nasıl olacak?



Gelinim Mutfakta’da birbirinden iddialı dört gelin hünerlerini sergilecek. Belirlenen sürede kendilerine verilen yemeği en iyi şekilde yapacak olan gelinler, kayınvalidelerinden puan alacak. Tabakları bilmeden tadım yapan kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bulup, ona en yüksek puanı vermek için çabalacak. Bunun sonucunda en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak yakasına bir çeyrek altın takacak. Beş günün sonunda  haftanın birincisi olan gelin beş altın bileziği koluna takmayı hak edecek. En düşük puanı alan gelin ise hayallerine veda edecek.



Ancak Gelinim Mutfakda yeni sezonda puanlama sisteminde bir ilk yaşanacak. Çünkü bu güne kadar yarışmada sadece sunuculuk görevini üstlenen Fatih Ürek de tadım yapacak. Bu sayede dengelerin değişeceği Gelinim Mutfakta da gelinlerin işi daha zor olacak. 



Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? Kanal D 17 Ağustos yayın akışı



Gelinim Mutfakta, yenilenen dekoru ve yepyeni yrışmacılar ile 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 13.15’de Kanal D’de olacak.





Gelinim Mutfakta eski yarışmacılar geri dönecek mi?



Tanıtımdan anladığımız kadarıyla Gelinim Mutfakta'da en azından bir süre eski yüzler olmayacak. Fatih Ürek'in de puanlamaya katılmasıyla formatı da yenilenen yarışmada eski yarışmacılar yer almayacaktır. Ancak önceki sezonlarda olduğu gibi reytingler kötü gider ve izleyicinin talebi bu doğrultuda olursa yapım ekibi eski yarışmacılar konusunda bir hamle yapabilir. Bunu izleyip göreceğiz...