Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak? Bitecek mi final mi yapacak? Gelinim Mutfakta yeni sezonda olacak mı çok merak edildi. Kanal D ekranlarında iki sezondur devam eden yemek programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor.

Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak? Bitecek mi final mi yapacak? Gelinim Mutfakta yeni sezonda olacak mı çok merak edildi. Kanal D ekranlarında iki sezondur devam eden yemek programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da her hafta 4 gelin ve kayınvalide beş altın bilezik için mücadele ediyordu. Son aylarda best of formatıyla ekranlara gelen yarışmaya damga vurmuş isimler yeniden geldi. 



Ancak Gelinim Mutfakta'da bir sezonun daha biteceği iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı. Hal böyle olunca programın takipçileri Gelinim Mutfakta sezon finali mi yapıyor? Tarih belli mi? Ne zaman bitecek aramaya başladı. 





Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak?



Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 22 Mayıs 2020'de sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Gelinim Mutfakta programı 530. bölümü ile Ramazan Bayramı öncesi bu sezonu noktalayacak. Peki Gelinim Mutfakta yeni sezonda devam edecek mi? Yeni sezon ne zaman hangi tarihte başlayacak?



Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlayacak?

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!


Gelinim Mutfakta çok büyük bir değişiklik olmazsa yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecektir. Henüz net bir tarih olmasa da Gelinim Mutfakta 3. sezon yaklaşık 2 aylık aranın ardından ağustos başı en geç ağustos ayının sonunda ekranlara dönecektir. Yani Gelinim Mutfakta programının 531. bölümü yeni sezonda yayınlanacak.





Gelinim Mutfakta kim şampiyon oldu? Gelinim Mutfakta 2. sezon kim kazandı



Gelinim Mutfakta yarışmasına bu sezon Elif Akçam damgasını vurdu. Yarışmaya sezon ortasında geri dönen Elif başarılı bir grafik yakaladı ve 90 bileziğe kadar yükseldi. Tahminlerimize göre Elif Akçam ve kayınvalidesi Çiğdem Hanım, Gelinim Mutfakta'dan yaklaşık 500 bin TL gibi bir para kazandılar. Özetle Gelinim Mutfakta 2. sezon şampiyonu Elif oldu.