Gelinim Mutfakta neden yok? Niçin yayınlanmıyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu çok merak edildi. Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!

Gelinim Mutfakta neden yok? Niçin yayınlanmıyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu çok merak edildi. Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği yarışmanın yeni sezon tanıtımı büyük ilgi gördü. Hatta Gelinim Mutfakta'nın 17 Ağustos Pazartesi günü ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak Kanal D yayın akışında yapılan son dakika değişikliği ile Gelinim Mutfakta ekranlara gelmedi. Peki Gelinim Mutfakta neden yayınlanmadı?



Öte yandan yeni sezonda Gelinim Mutfakta'nın formatında değişikliğe gidildi. Gelinim Mutfakta yeni sezonda Fatih Ürek de puanlamaya dahil oldu. Peki Gelinim Mutfakta neden başlamadı?



Gelinim Mutfakta neden yok? Yeni sezon tarihi belli oldu mu



Bunun sebebini ne yazık ki bilemiyoruz. Çünkü Kanal D, yarışmanın 17 Ağustos 2020'de yeniden başlayacağını duyurmuştu. Ancak tahminlerimize göre henüz izleyicilerin televizyonla yeterince haşır neşir olmadığını düşünen kanal, programın reytinglerini korumak için böyle bir hamle yaptı.



Böylelikle Kanal D'nin resmi web sitesinde Gelinim Mutfakta 'yakında' ibaresiyle gösterilmeye başlandı. Yani programın yayın tarihi ile ilgili bir bilgi de mevcut değil. Ancak Gelinim Mutfakta yine tahminlerimize göre ağustosun son haftası ya da eylül ayının ilk haftası izleyici karşısına çıkacaktır.