Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta kim birinci oldu? 24 Ocak Gelinim Mutfakta kim elendi? çok merak edildi. Hafta içi her gün ekranlara gelen sunumunu Fatih Ürek'in yaptığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kayınvalide yarışıyor.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta kim birinci oldu? 24 Ocak Gelinim Mutfakta kim elendi? çok merak edildi. Hafta içi her gün ekranlara gelen sunumunu Fatih Ürek'in yaptığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kayınvalide yarışıyor. Hafta boyu hem yemek yapan hem birbirleriyle atışan gelinler tansiyonu bir hayli yükseltirken cuma günü final heyecanı yaşanıyor. Final gününde tatlı yapılan programda toplamda en düşük puanı alan gelin elenirken, en yüksek puanı alan gelin ise 5 altın bileziği koluna takıyor. Peki Gelinim Mutfakta 445. bölümde kim programa veda etti? İşte bu hafta programa veda eden kaynana ve gelin...



Tüm hafta oyunca oldukça başarılı performans sergileyen Elif, dün 19 puan alarak çeyreği yakasına taktı. Böylece bileziklere daha çok yakalaşan Elif, 5 altın bileziği almaya en yakın aday olarak görünüyor. Öte yandan dün yarışmada yapılan güven testinin yankıları final gününde de devam etti.



Gelinim Mutfakta final günü neler oldu? 



Haftanın finalinde gelinler kendi aralarında tartışırken, höşmerim tatlısı istenilengibi olmadı. Öte yandan Çiğdem Hanım'ın final gününde tek beş üç bir puan vermesi gelinleri çileden çıkarttı. 



Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2020 kim elendi?



Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2020 tarihinde elenecek isim henüz belli olmadı belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.



Gelinim Mutfakta 24 Ocak Bilezikleri kim aldı?



Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı bilemiyoruz ancak geçtiğimiz hafta bilezikleri Kıymet almıştı.