O Ses Türkiye Jüriliğini bırakan Seda Sayan şimdi Gelinim Mutfakta yarışmasını sunacak. Gelinim Mutfakta sunucusu Onur Büyüktopçu neden ayrıldı, bıraktı? Gelinim Mutfakta izleyicisini şaşkına çeviren sunucu değişikliğiyle ilgili tüm detaylar haberimizin

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!
O Ses Türkiye Jüriliğini bırakan Seda Sayan şimdi Gelinim Mutfakta yarışmasını sunacak. Gelinim Mutfakta sunucusu Onur Büyüktopçu neden ayrıldı, bıraktı? Gelinim Mutfakta izleyicisini şaşkına çeviren sunucu değişikliğiyle ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Kanal D ekranlarının sevilen ve hafta içi her gün yayınlanan yarışması Gelinim Mutfakta'nın 4 Ocak Pazartesi yayınlanacak yeni bölümünde büyük bir değişiklik yaşanacak! Uzun zamandır Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu yerini Seda Sayan'a bırakıyor! 1 Ocak Cuma günü son kez Gelinim Mutfakta sunuculuğu yapan Onur Büyüktopçu yarışmayı bırakıyor. Yerine ise Seda Sayan geçiyor. 4 Ocak 2021 Pazartesi günü yayınlanacak Gelinim Mutfakta yeni bölümü için yayınlanan tanıtımda Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan gözüküyor! Seda Sayan 4 Ocak Pazartesi yeni haftada programın sunuculuğuna başlayacak.

Başlangıçta Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması, Fatih Ürek'in ayrılmasının ardından Onur Büyüktopçu ile evlere konuk oluyordu. Çok beğenilen ve sevilen isim Onur Büyüktopçu ise programdan ayrılıyor! Kanal D Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük değişim yaşanıyor. 4 Ocak Pazartesi Seda Sayan sunuculuğunda yeni bölüm yayınlanacak. Peki Gelinim Mutfakta sunuculuğundan Onur Büyüktopçu neden ayrıldı? Onur Büyüktopçu yarışmayı neden bıraktı? Bu soruların yanıtı Gelinim Mutfakta izleyicisi tarafından araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu Neden Ayrıldı?

Gelinim Mutfakta izleyicileri merakla Onur Büyüktopçu'nun neden yarışmadan ayrıldığını araştırıyorlar. Sunuculuğu başarıyla sürdüren Onur Büyüktopçu'nun yerine Seda Sayan'ın geçeceğinin açıklanmasının ardından Gelinim Mutfakta izleyicisi büyük şok yaşadı.

Ekranların sevilen yüzü Onur Büyüktopçu'nun herhangi bir sağlık probleminin olmadığı ve sağlık nedenleriyle yarışmadan ayrılmadığı bilinirken, Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni yüzlerin yer alması adına bir "kan değişimi" yapılmasının önceden planlandığı, bu doğrultuda da Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan'ın getirildiği ifade ediliyor.

Seda Sayan Gelinim Mutfakta Sunucusu Oldu

Daha önce TV8 ekranlarında Yemekteyiz yarışmasının da sunuculuğunu yapan Seda Sayan, son olarak O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alıyordu. Yeni sezon öncesi TV8'deki tüm programlarından ayrılan Seda Sayan, 4 Ocak 2021 Pazartesi itibariyle Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu olacak. Seda Sayan, Gelinim Mutfakta yarışmasında Onur Büyüktopçu'nun yerine geçiyor.