Uzun süredir kanser ile mücadele eden Dilay Kemer yoğun bakıma alındı. Genç yaşta kanser tedavisi gören Dilay Kemer yoğun bakıma alındı.

Uzun süredir kanser ile mücadele eden Dilay Kemer yoğun bakıma alındı. Genç yaşta kanser tedavisi gören Dilay Kemer yoğun bakıma alındı. Hayranları kısa sürede kalbimiz ve dualarımız seninle diyerek Dilay Kemer'e destek olmaya çalışıyor.



Dilay Kemer yoğun bakıma alındı!



Dilay Kemer yoğun bakıma alındı. Ekranların sevilen sunucu Dilay Kemer, uzun süre önce kansere yakalandığını açıklamıştı. Sabah saatlerinde Dilay Kemer'den üzün haber geldi. Dilay Kemer yoğun bakıma kaldırıldı.



Dilay Kemer son sağlık durumu nasıl?



2. kez bu hastalığa yakalanan Dilay Kemer'in sağlık durumu iyiye gitmediği öğrenildi.





Dilay Kemer kimdir?

Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek! Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek!


Yaşadığı sağlık sorunu sonrası yoğun bakıma kaldırılan ünlü isim, 1988 Antalya doğumlu. Üniversite için İstanbul'a gelen ve Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler mezunu olan Kemer, 2009 yılında moda bloguyla başladı karıyerine spikerlik ve sunuculukla devam etti. Fenerbahçe TV'de sunuculuk yapan Kemer geçtiğimiz aylarda kansere yakalanmıştı.