Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Taner karakteriyle çok sevilen Berk Atan yeni sevgilisi kim? Gönül Dağı Taner karakterini canlandıran Berk Atan yeni sevgilisi kim? Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu sevgili mi? Berk Atan yeni sevgilisi kim? Gönül Dağı dizi

Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Taner karakteriyle çok sevilen Berk Atan yeni sevgilisi kim? Gönül Dağı Taner karakterini canlandıran Berk Atan yeni sevgilisi kim? Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu sevgili mi?

Berk Atan yeni sevgilisi kim?

Gönül Dağı dizisinde Taner karakteri canlandıran Berk Atan yeni sevgilisi belli oldu! Yakışıklı oyuncu Berk Atan, uzun süre sonra aşk orucunu bozdu! Gönül Dağı Taner'i Berk Atan Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşıyor! Peki Selin Yağcıoğlu kimdir? Selin Yağcıoğlu kaç yaşında? Nereli?

Selin Yağcıoğlu kimdir?



15 Kasım 1990 İstanbul doğumlu Selin Yağcıoğlu, aslen Trabzonlu. İstanbul Üniversitesi İktisat mezunu olan Selin Yağcıoğlu, kendisinden 18 yaş büyük Gökhan Balarısı ile evliydi ve Su Balarası isminde bir kızı bulunuyor!

Gökhan Balarısı Selin Yağcıoğlu boşandı mı?



Hayranlarının Berk Atan ile aşk yaşadığı öğrenmesi sonrası Selin Yağcıoğlu evli olarak biliyordu. Peki Selin Yağcıoğlu Gökhan Balarısı çifti boşandı mı merak ediliyor.

Selin Yağcıoğlu Gökhan Balarısı çifti 2018 yılında evlenmiş ve 2019 yılında çocukları Su kucağına almıştır. Selin Yağcıoğlu daha sonra boşanmıştır!

Özcan Deniz'le aşk yaşadı!



Selin Yağcıoğlu aşk hayatı oldukça hızlı! Selin Yağcıoğlu daha önce Özcan Deniz'le de aşk yaşamıştı!

Selin Yağcıoğlu Berk Atan aşkı sızdı!



Selin Yağcıoğlu ifşa oldu! Selin Yağcıoğlu kızına benzetildiğini ifade ettiği yorumları paylaşırken Berk Atan'ın (Aşkım hislerimi anlatamıyorum sana) mesajı sızdı! Berk Atan neye uğradığını şaşırsa da bu paylaşım sonrası Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aşk yaşıyor yorumları beraberinde geldi!

Selin Yağcıoğlu estetiksiz hali olay oldu!



Berk Atan'la aşk yaşadığı öğrenilir öğrenmez, Berk Atan hayranları Selin Yağcıoğlu estetiksiz halini paylaşarak Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı karakterle kalplere kazınan Berk Atan'ı bu aşka yakıştırmadılar!