Google ve Youtube çöktü. 30 Ağustos 2020 tarihinde Google ve Youtube erişim sağlanamıyor.

Google ve Youtube çöktü. 30 Ağustos 2020 tarihinde Google ve Youtube erişim sağlanamıyor. Türkiye'nin en çok kullanılan sitesi google.com ve video izleme sitesi Youtube erişim sağlanamıyor. Google ve youtube ne oldu neden girmiyor.



Google ve Youtube neden girmiyor?



Google ve Youtube erişim sağlanmıyor. Google ve Youtube kapandı mı sorusu akıllara geliyor. En çok girilen web sitesi olan Google'a 30 Ağustos tarihinde erişim sağlanamıyor. Ayrıca video izleme sitesi Youtube giriş yapılamıyor. Peki Google ve Youtube ne oldu? Google ve Youtube neden girmiyor.



Google ve Youtube kapandı mı?



30 Ağustos Pazar günü bir çok uygulaması olan Google adsense, Google Analytics, Youtube gibi Google bünyesine ait sitelere erişim yok. Hem masaüstü hem web tarafından Google Türkiye'de çöktü. İlk olarak Discord, hemen ardından Google ve Youtube sonrası Twitter'da erişim de problemler yaşanıyor.



Youtube ve Google girilmiyor!

Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor! Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor!


Youtube ve Google neden girmiyor sorusu yanıt arırken henüz hiç bir taraftan cevap gelmedi. Ancak problemin Türkiye geneli olduğu biliniyor.