Ünlü arama motorları arasında ilk sırada yer alan google yeni bir atak yaparak dikkat çekti. Popüler arama optimizasyonu olarak sıklıkla tercih edilen google başarılarıyla adından söz ettiriyor. Bir kaç gün önce yaptığı atakla haber manşetlerinde yer alan google hiç bilinmeyen bir özellikle dikkat çekti. İnternet uygulamaları kategorisinde başarısını saniye saniye inceleyebileceğiniz Google'nin hiç bilmediğiniz ana özellikleri arasında ilk sırada yer alan Google Gravity için çok basit bir işlemle deneme yapabileceksiniz.



Vazgeçilemeyen Arama Motoru



Büyük, küçük, genç, yaşlı ayrımı gözetmeksizin tüm kişiler internet üzerinden her konuda destek alıyor. Vazgeçilemeyen arama motoru olan google büyük bir kitle tarafından merak içerisinde takip ediliyor. Gerek iş yaşantısı ile ilgili, gerekse eğitim ve öğretim konularında bunlarla birlikte sosyal hayatta yapılan çeşitli toplantılarda internetten her zaman destek almamız değişmeyen bir gerçektir. Genellikle tüm kişiler zamanlarının büyük bir saat dilimini elektronik cihazlarla değerlendiriyor. Bu cihazlar hiç şüphesiz bilgisayar, pc, tablet, ıpad, notebook, laptop ve android telefonlardır. Son teknolojik cihazlar olan bu tür cihazlar sayesinde eğlenmek, oyun oynamak ve çeşitli bilgileri edinmek mümkün oluyor. Bu cihazlar için destek alınan en önemli ve vazgeçilemeyen arama motoru da kesinlikle Google'dir.



Google Gravity Özelliği



Her geçen saniye kendini yenileyen Google yeni bir özellik keşfederek dikkat çekmeyi başardı. Google arama optimizasyonunun, tüm özelliklerini en ince detayına kadar biliyorum deseniz de, bilinmeyen bir çok yönleri ve özellikleri bulunuyor. Google tarafından yenilik yapılarak ortaya çıkartılan yeni bir detay özellikte, Google Gravity özelliğidir. İnternet kullanıcıları tarafından yeni yeni incelenmeye başlayan Google Gravity özelliği farklı bir özellik olarak dikkat çekiyor.



Googledan Yeni Özellik



Eğlenceli ve keyif veren içerikleri kapsayan uygulamalarına her zaman yenisini eklemeye devam eden Google yeni Gravity özelliği sayesinde merak ediliyor. Google Gravity özelliği nedir ve ne işe yarar gibi merak etmiş olduğunuz soruların cevaplarını arıyor olabilirsiniz. Popüler arama motoru olan Google ana sayfasını açtığınızda karşınıza çıkan tüm bilgi, yazı ve detay içeriklerin düzenli bir şekilde ekranda yansıdığına dikkat edebilirsiniz. Ancak Google'ın yeni çıkan özelliği olan Gravity tarzında yapacağınız olan aramada ilk sırada yer alan linki takip ettiğiniz andan itibaren bu düzenin ortadan kalktığını gözlemleyeceksiniz.

Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak! Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak!


Google'ın Bilinmeyen Özellikleri



Uygulamalar konusunda başarılarıyla adından söz ettiren Google'ın bilinmeyen birçok farklı özellikleri yer alıyor. Bu özelliklerden biriside Google Gravity özelliğidir. Ünlü arama motoru olan Google'nin bilmediğiniz özellikleri arasında ön sıralarda yer alan Google Gravity özelliği için bir kaç deneme ve inceleme yapabilirsiniz. Gravity kelimesinin Türkçe anlamını araştırıp baktığınızda yerçekimi sistemi ile ilgili bir Google uygulamasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eğlenceli ve hoş bir görünümle karşılaşacağınız gravity özellik uygulaması ile arama sonuçlarını ve sayfada yer alan tüm içerikleri sağa, aynı zamanda sola gönderebilirsiniz. Dünya üzerinde birçok kişinin eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek amacıyla Google Gravity uygulamasını kullandığı biliniyor. Bu bakımdan son zamanların en popüler özellikleri arasında hiç şüphesiz Google Gravity yer alıyor.



Google Gravity İle Eğlenceli Anlar



Google Gravity özelliği arama motorunda büyük bir kitle tarafından sıklıkla aratılması sebeyle üst sıralarda yer almayı başaran bir özelliktir. Bu uygulamayı açan tüm kullanıcılar eğlenceli ve keyifli sonuçlarla karşılaşıyor. Gizli ve farklı sürprizleri keşfetmek istediğinizde istediğiniz her saatte internet uyumlu cihazlarınızdan Google Gravity araması yaparak keyif ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.