Gülay Uygun kimdir? Gülay Uygun intihar mı etti öldürüldü mü? Sosyal medyada bir anda infial yaratan Gülay Uygun intihar görüntülerinde saklanan gerçek ne? Ümitcan Uygun çok uzun zaman sonra ilk defa kamera karşısına geçti. Gülay Uygun intihar etti mi öl

Gülay Uygun kimdir? Gülay Uygun intihar mı etti öldürüldü mü? Sosyal medyada bir anda infial yaratan Gülay Uygun intihar görüntülerinde saklanan gerçek ne? Ümitcan Uygun çok uzun zaman sonra ilk defa kamera karşısına geçti. Gülay Uygun intihar etti mi öldürüldü mü merak konusu oldu.



Aleyna Çakır katil zanlısı Ümitcan Uygun ortaya çıktı!



Annesi Gülay Uygun, akşam saatlerinde intitar etmesiyle birlikte Ümitcan Uygun ortaya çıktı. Ümitcan Uygun annesinin intihar ettiği söyledi ve avukatıyla kameralar karşısına geçti. Ancak bu görüntülerden daha çok Gülay Uygun kimdir? Gülay Uygun öldü mü öldürüldü mü sorusu merak ediliyor. ilan365.net olarak Gülay Uygun intihar edip etmediğini sizler için paylaşıyor. Gülay Uygun intihar görüntüleri video da herşey aslında ortada.



Ümitcan Uygun kamera karşısına geçti!





Gülay Uygun intihar mı etti?

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ! Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ!


Akıllarda tek soru Gülay Uygun öldü mü öldürüldü mü sorusu oldu. Gülay Uygun intihar görüntüleri aslında bir çok sırrı ortaya çıkartıyor. İlk olarak Gülay Uygun maskeli olması dikkat çekiyor. Gülay Uygun intihar etse maskesi olur mu sorusuna henüz cevap veren yok!



Gülay Uygun tek ayakkası yok!



Gülay Uygun intihar görüntülerinde tek ayakkası olmaması sürüklenme ihtimalini güçlendiriyor. Gülay Uygun intihar etmeyip öldürülmüş olma ihtimali daha da güçleniyor. Gülay Uygun kim tarafından, neden öldürüldü sorusuna cevap verilemiyor.



Gülay Uygun ölüm görüntüleri netlik şok etti!



Türkiye'de bir çok kadın cinayeti işleniyor. Ancak Gülay Uygun intihar etmediği, bugüne kadar hiç bir intiharda orada polis varken olay yerinin bu kadar net çekilip sosyal medyada atılma ihtimali olmadığı, ayrıca Ümitcan Uygun annesine sarılma fotoğrafında hava aydınlıkken, intihardan sonraki ölüm görüntülerinde akşam olması dikkat çekti. Şimdi Gülay Uygun cinayet mi yoksa intihar mı sorusu oldukça uzunca süre konuşulacak gibi görünüyor.