Elazığ Sivrice merkezli 6. 8 büyüklüğündeki depremin ardından AKUT Güvendeyim uygulaması araştırılmaya başlandı.

Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından AKUT Güvendeyim uygulaması araştırılmaya başlandı. Depremzedeler için ailelerine ve yakınlarına Güvendeyim uygulaması ile büyük kolaylık sağlanıyor. Güvendeyim Uygulaması nedir? AKUT Güvendeyim uygulaması nereden indirilir? AKUT Güvendeyim uygulaması nasıl kullanılır? Tüm bu soruların yanıtı merak ediliyor. AKUT Güvendeyim uygulamasına dair tüm detayları sizler için hazırladık...



Elazığ'da yaşanan deprem felaketi tüm Türkiye'yi korkuttu! Onlarca canımızı kaybettiğimiz, yüzlerce yaralanmanın gerçekleştiği deprem felaketinde AKUT, UMKE, AFAD ve Kızılay gibi kurumlar hızla arama-kurtarma, ilk yardım ve göçük altından çıkartma faaliyetlerine başladılar. Arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Arama kurtarma çalışmaları açısından AKUT Güvendeyim uygulaması büyük önem taşıyor! AKUT Güvendeyim uygulaması ile güvende olduğunuz konum SMS ile paylaşılabiliyor. 

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


AKUT Güvendeyim Uygulaması Nedir?



Özellikle de Deprem anında GSM operatörlerinde yaşanan sıkıntılar, kopma ve bağlantı sorunları nedeniyle ailesine, yakınlarına ve sevdiklerine ulaşamayanlar için AKUT Güvendeyim uygulaması büyük kolaylık sağlıyor. Telefonunuzun GPS servisi üzerinden konumunuzu belirleyen uygulama, aldığı konum bilgisiyle birlikte güvende olduğunuza dair mesajı SMS uygulaması vasıtasıyla belirlediğiniz numaralara gönderiyor. Aynı şehirde yaşayan ve yaşamayan yakınlarınıza bu uygulama aracılığıyla konumunuzu bildirip endişelenmemelerini sağlayabiliyorsunuz.



Bu işlem için standart SMS ücretlendirmeniz üzerinden ücretlendirileceksiniz. 



AKUT Güvendeyim Uygulaması Nasıl İndirilir?



AKUT Güvendeyim uygulaması ücretsiz olarak Android cihazlar için Google Play Store veya iOS cihazlar için App Store üzerinden kolaylıkla indirilebiliyor. Uygulama kullanımı sırasında SMS ücretlendirmesi dışında herhangi bir ücret alınmıyor.