Güvercin 29 Mart var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor? Güvercin final mi yaptı çok merak ediliyor. Birçok dizinin Corona virüs salgını nedeniyle ara verdiği dönemde ekranlar neredeyse boş kaldı.

Güvercin 29 Mart var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor? Güvercin final mi yaptı çok merak ediliyor. Birçok dizinin Corona virüs salgını nedeniyle ara verdiği dönemde ekranlar neredeyse boş kaldı. Bazı diziler reklam gelirleri düştüğü için stoğu olsa da yayınlanmazken bazıları da stoğu olmadığı için ekranlara gelemiyor.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada ve Nursel Köse’nin paylaştığı Güvercin dizisinde Corona virüs krizi çıktı. Birçok dizinin setlerine ara vermesine rağmen Güvercin dizisinin seti durmadı. Bu duruma tepki gösteren Mehmet Ali Nuroğlu ise salgın nedeniyle çekimlerin iptal edilmemesini gerekçe göstererek çalışmayı bıraktı.



Yaşanan bu durumun ardından dizinin final yapacağı iddiaları da ortaya atıldı. Peki Güvercin bu akşam yayınlanacak mı? 





29 MART GÜVERCİN VAR MI YOK MU? NEDEN YAYINLANMIYOR



Güvercin dizisi ne yazık ki 29 Mart Pazar akşamı yayınlanmayacak. Star TV düşük reklam gelirleri nedeniyle Güvercin’in stok bölümlerini yayınlamıyor. Bu nedenle Güvercin bu akşam da ekranda olmayacak



GÜVERCİN BİTECEK Mİ? FİNAL Mİ YAPIYOR



Bu konuyla ilgili bir şey söylemek çok mümkün değil. Çünkü Mehmet Ali Nuroğlu’nun corona virüs nedeniyle dizi setine katılmaması dizinin sonunu da getirebilir. Diğer bir iddia da dizinin final yapacağı yönünde hatta eğer sorun çözülmezse dizi final bölümü yayınlamadan ekranlara veda edecek.