Yapımını Pastel Film'in üstlendiği, Halil Özer’in kaleme alıp Altan Dönmez’in yönetmenliğinde ekranlara gelen Güvercin, pazar akşamlarının en sevilen yapımlarından biriydi. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Derim Saltoğlu gibi i

Yapımını Pastel Film'in üstlendiği, Halil Özer’in kaleme alıp Altan Dönmez’in yönetmenliğinde ekranlara gelen Güvercin, pazar akşamlarının en sevilen yapımlarından biriydi. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Derim Saltoğlu gibi isimlerin paylaştığı Güvercin dizisi son olarak 15. bölümüyle ekranlara geldi. Yaklaşık 4 haftadır ekranlara gelmeyen Güvercin 13 Nisan neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman çok merak edildi. 



13 STAR TV YAYIN AKIŞI GÜVERCİN VAR MI?

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Güvercin bu akşam da ekranlara gelmeyecek. Çünkü dizi hala sete çıkmadı.



13 Nisan Pazar akşamı Star TV'de Güvercin yerine Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanacak.





GÜVERCİN BİTTİ Mİ? FİNAL Mİ YAPTI



Öte yandan dizide geçtiğimiz haftalarda corona virüs krizi yaşanmıştı. Dizinin setinin durmamasına itiraz eden Mehmet Ali Nuroğlu ise salgın nedeniyle çekimlerin iptal edilmemesini gerekçe göstererek çalışmayı bıraktı. Yaşanan bu durumun ardından dizinin final yapacağı iddiaları da ortaya atıldı. Yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Bu nedenle dizinin final yapıp yapmayacağını bilemiyoruz.



Ancak geçtiğimiz hafta Güvercin dizisinin Mayıs ayı başında sete çıkacağı söylendi. Çünkü dizinin yaz aylarında devam edeceği iddiaları ortaya atıldı.