Güvercin neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? her yerde aranmaya başladı. Yapımını Pastel Film'in üstlendiği, Halil Özer’in kaleme alıp Altan Dönmez’in yönetmenliğinde ekranlara gelen Güvercin, pazar akşamlarının en sevilen yapımlarından biriydi

Güvercin neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? her yerde aranmaya başladı. Yapımını Pastel Film'in üstlendiği, Halil Özer’in kaleme alıp Altan Dönmez’in yönetmenliğinde ekranlara gelen Güvercin, pazar akşamlarının en sevilen yapımlarından biriydi. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Derim Saltoğlu gibi isimlerin paylaştığı Güvercin dizisi, üç haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Güvercin 5 nisan var mı yok mu? Güvercin niçin yok? Final mi yaptı? 



GÜVERCİN NEDEN YOK?



Güvercin dizisinin seti 3 hafta önce corona virüs nedeniyle durdu. Bu nedenle dizi bu hafta da ekranlara gelmeyek. Öte yandan dizinin ekranlara gelmemesinin sebebi de setin durmuş olması... Dizinin son 3 bölümünün ne zaman ekranlara geleceği ise henüz belli değil. Peki Güvercin bitecek mi final mi yapacak?





GÜVERCİN BİTTİ Mİ? FİNAL Mİ YAPTI



Öte yandan dizide geçtiğimiz haftalarda corona virüs krizi yaşanmıştı. Dizinin setinin durmamasına itiraz eden Mehmet Ali Nuroğlu ise salgın nedeniyle çekimlerin iptal edilmemesini gerekçe göstererek çalışmayı bıraktı. Yaşanan bu durumun ardından dizinin final yapacağı iddiaları da ortaya atıldı.



Ancak yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Bu nedenle dizinin final yapıp yapmayacağını bilemiyoruz.

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!