Dünyayı etki altına alan corona virüs ülkemizde de baş gösterdi. Ülkemizde şu an için 47 kişide teşhis edilen corona virüs için tedbirler devam ediyor.

Dünyayı etki altına alan corona virüs ülkemizde de baş gösterdi. Ülkemizde şu an için 47 kişide teşhis edilen corona virüs için tedbirler devam ediyor. Alınan önlemler kapsamında yurt dışından gelen herkes karantinaya alınıyor. İddialara göre; Fransa'nın başkenti Paris'ten İstanbul'a TK1824 nolu uçuşla gelen ve karantina altına alınmak için özel izole otobüsle yolculuk yapan Güzide Sofi isimli bir kişi polisler tarafından otobüsten indiriliyor ve götürülüyor.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


Twitter'da paylaşılan görüntülerde, bir kadın polis çevirme noktasında otobüsten indiriliyor ve özel bir araca alınıyor. Yurt dışından gelen ve karantinaya götürülen diğer vatandaşların sorularına ise yanıt verilmiyor.



GÜZİDE SOFİ KİMDİR?



Twitter'da gündem olan bu iddianın muhatabı Güzide Sofi kimdir? çok merak edildi. Paylaşımlara ve iddialara göre Güzide Sofi, KKTC Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi'nin kız. Görüntüleri izleyen binlerce Twitter kullanıcısı ise derhal bir açıklanma yapılması gerektiğini söylerek tepki gösterdi.