Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, 2017 senesinden beri dolu dizgin aşk yaşadığı sosyetik güzel Nazlı Kayı'ya evlenme teklif etti. 33 yaşında olan iş insanı Sabancı, dün akşam romantik bir yemekten sonra Nazlı Kayı'ya sürpriz hazırladı.

Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği! Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği!
Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, 2017 senesinden beri dolu dizgin aşk yaşadığı sosyetik güzel Nazlı Kayı'ya evlenme teklif etti. 33 yaşında olan iş insanı Sabancı, dün akşam romantik bir yemekten sonra Nazlı Kayı'ya sürpriz hazırladı. 28 yaşındaki sosyetenin tanınan ve sevilen isimlerinden Nazlı Kayı her şeyden habersizdi. Tektaş yüzük ile evlenme teklifi eden Hacı Sabancı, Nazlı Kayı'dan 3 senenin ardından 'evet' cevabını aldı. Evlenme teklifi sırasında şaşkınlıktan mutluluktan göz yaşlarını tutamayan Kayı, duygusal dolu anlar yaşadı. Ünlü sosyetik çift, evlilik yolunda ilk adımı attılar.



Nazlı Kayı kimdir ?

1992 doğumlu olan sosyetik güzel, Bursalıdır. Tam adı Zeynep Nazlı Kayı olsa da Nazlı Kayı olarak biliniyor. İlkokul ve ortaokul eğitimini Bursa'da tamamlayan Kayı, lise eğitimine İstanbul Koç Lisesi'nde devam etti. Üniversite eğitimi için yurt dışına gitmeyi seçen Nazlı Kayı ilk olarak Foundation Queen Mary University Of London'da 1 sene eğitim görmüş ardından University Of Westminster'da hukuk eğitimi almıştır. Anne babasının ismi bilinmiyor. Nazlı Kayı ne iş yapıyor sorusunun henüz bir cevabı olmasa da gelecek için kariyer planları olduğunu belirtti. 2017 yılından beri adı Hacı Sabancı ile anılan ünlü isim, evlilik yolunda ilk adımı attı.