Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. 5-6 Eylül 2020 cumartesi ve pazar günü Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak.

Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. 5-6 Eylül 2020 cumartesi ve pazar günü Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. Bilim Kurulu üyesi açıkladığı son dakika gelişmesinde biz ve Sağlık Bakanlığı Sokağa Çıkma Yasağı istiyoruz ve onaylanacak. 5-6 Eylül cumartesi ve pazar günleri Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak dedi. İşte Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak tarih.



5-6 Eylül Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak!



Son dakika olarak açıklama yapan Bilim Kurulu üyesi, bugün 17:00'de katılacağımız görüşmede Sokağa Çıkma Yasağını şiddetle tavsiye ediyoruz dedi. Artan vaka ve ölüm oranları dengede tutmak için biran önce adım atılmasını Sağlık Bakanlı Fahretti beye bildirdik. Son kararı bugün yapacağımız görüşmede aktaracağız. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımlarıyla Sokağa Çıkma Yasağı son kararı başkanın vereceği dile getirildi.



5-6 Eylül Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı?



Biz ve Bakanlık istediği ve önerdiği birşeyi Erdoğan henüz retetmedi diyen bilim kurulu üyesi, bundan sonra ikinci pik artık geldi çattı. Virüs şu anda tüm Dünyada mutasyona uğramıyor ve ne yapacağını kestiremiyoruz. Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı uygulanmadan bu virüsü yenemeyeceğiz diyerek ekledi.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!


Gözler Okullar'da!



Tüm dünyada okullar açılır açılmaz adeta yeniden alevlenen Koronavirüs vakaları sonrası Bilim Kurulu, Türkiye içinde okulların açılması neredeyse imkansız. Ancak onun görüşmesi haftaya yapılacak. Koronavirüs düğünlerden arttığını biliyoruz. Cuma günü olmasa da pazartesi günü düğünlerin ertelenmesi için adım atılacak diyerek düğünler için de üzücü haberi verdi. Okulların Eylül ayında açılması ise neredeyse imkansız gibi görünüyor.



Sokağa çıkma yasağı her hafta olacak mı?



İlk olarak bu hafta uygulanacak Sokağa Çıkma Yasakları bundan sonra her hafta uygulanacak gibi görünüyor. Bu hafta Sokağa Çıkma Yasağı bugün Fahrettin Koca tarafından 19:00 itibariyle canlı yayında duyurulacak gibi görünüyor.