Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla istifa etti mi? sorusunun cevabı sosyal medyada çok konuşulmaktaydı. Berat Albayrak'ın da istifası ile birlikte Borsa İstanbul genel müdürünün yani Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'nın da istifa ettiği söz

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!
Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla istifa etti mi? sorusunun cevabı sosyal medyada çok konuşulmaktaydı. Berat Albayrak'ın da istifası ile birlikte Borsa İstanbul genel müdürünün yani Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'nın da istifa ettiği söz konusu iddia çerçevesinde sosyal medyada ortaya atıldı. Türkiye'nin ekonomi konusunda şu sıralar birazcık çalkantılar yaşaması ortaya türlü türlü iddialar atarken son dakika bir iddiada Hakan Atilla'nın istifa ettiği iddiası idi.  Borsa İstanbul genel müdürü Hakan Atilla istifa etti mi ? konu ile alakalı Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı mı?  Hakan Atilla istifa etti iddialarını yanıtladı mı ? gibi soruların yanıtları için gözler adet sıralar Google'ı aşındırıyor.

Geçtiğimiz sene Halkbank davası kapsamında Amerika'da tutsak kalması sonrasında ülkeye dönen Hakan Atilla Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'ne atanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu da Merkez Bankası başkanı Murat uysal ın görevden alınması sonrasında ve hazine Bakanı Berat Albayrak'ın da istifası ile birlikte Borsa İstanbul genel müdürünün yani Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'nın da istifa ettiği söz konusu iddia çerçevesinde sosyal medyada ortaya atıldı.

Borsa İstanbul direktörlüğünden Hakan Atilla'nın istifası konusunda bir açıklama yapıldı ve Hakan Atilla'nın istifası gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.  Amerika'daki geçtiğimiz senelerde süregelen dava Kara Para soruşturması idi.  Halkbank davası olarak Mayıs 2018 yılında tutuklanan ve sonrasında da 1 yıl 10 ay hapis cezası alan Halkbank eski genel müdür yardımcısı Hakan Atilla cezasının bitmesi sonrasında 2019 yılı Temmuz ayında tahliye edilmiş ve akabinde de hemen ülkeye dönmüştü. Ülkeye dönen Hakan Atilla hemen Borsa İstanbul genel müdürü olarak görevine başlamışt. Yani Borsa İstanbul ve Hakan Atilla tarafından son dakika olarak yapılan açıklamada Hakan Atilla istifa etmediği belirtilirken ve Hakan Atilla Görevine devam ediyor