Ünlü oyuncu Halil Sezai bugün hakim karşısına çıktı. Hakim, yan komşusunu şiddetli bir şekilde darp eden Halil Sezai hakkında verdiği 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına ek olarak Sezai'nin serbest bırakılmasına karar verdi.

Ünlü oyuncu Halil Sezai bugün hakim karşısına çıktı. Hakim, yan komşusunu şiddetli bir şekilde darp eden Halil Sezai hakkında verdiği 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına ek olarak Sezai'nin serbest bırakılmasına karar verdi. Karar kısa süre içerisinde sosyal medyada tepki çekerken, karşı tarafın avukatları ise konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı. Halil Sezai'nin kısa süredir hapiste olduğu bilinirken benzer bir suç işlemesi durumunda bu suçun üzerine eklenerek yargılanmasının mümkün olduğu iddia edildi.

Ancak Sezai'nin serbest bırakılmasına tepki gösteren çok sayıda kişi "can güvenliği" vurgusu yaparken, sevenleri ise Sezai'nin serbest bırakılmasından duydukları mutluluğu sosyal medyada dile getirdiler. Bir süredir tutuklu bulunan Sezai'nin kısa süre içerisinde evine geri dönmesi beklenirken, hayranları ile buluşup buluşmayacağı ise bilinmiyor.