Halkbank'tan vatandaşı üzen haber. Halkbank hesabı olan vatandaşları kahreden haber geldi.

Halkbank'tan vatandaşı üzen haber. Halkbank hesabı olan vatandaşları kahreden haber geldi. Ancak 2 yeni kredi kampanyası bugün yine Halkbank'tan duyurdu! Halkbank kredi çekmek isteyen vatandaşlar için 2 kredi duyurusu birden geldi! Ancak Halkbank 5000 TL Kredmini kampanyası öncesi vatandaşlara büyük bir şok yaşattı! İşte Halkbank'ta vatandaşları isyan ettiren gelişme!

Halkbank şok etti!



Halkbank'tan vatandaşa üzen haber! Halkbank 16 Mart tarihinden itibaren Paraf Esnaf, Paraf Kobi ve Paraf Business kartlardan alınacak kart üyelik ücretlerine zam yaptı! Halkbank 90 TL olan kart ücretini 114,60 TL olarak zamlandırdı! Halkbank bu hareketi sonrası Esnaf kartları gibi normal kartlarında zamlandığı öğrenildi!

Vatandaş isyan etti!

Halkbank kart zamları sonrası erteleme problemleri sürüyor! Halkbank 4000 TL ödenecek kredi için ilk erteleme sonrası ücretini 6250 TL kadar faizlerle borçlar çıktı! 4000 TL ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlardan erteleyenler Halkbank'a isyanını sürdürüyor!

Halkbank 5 Bin TL Kredimini kampanyası duyurdu!



Halkbank yeni kredi kampanyası Kredimini rekor kırıyor! 5000 TL kadar olan kredi kampanyası 1,51 faiz oranıyla veren Halkbank, 10 ay vadeleyle kredi veriyor.

Aylık eşit taksitli, artan taksitli ve 3 ayda bir eşit taksitli olmak üzere serbest ödeme modeliyle kredi kampanyası duyuran Halkbank, örnek ödeme tablosu yayınladı!



Halkbank yeni kredi kampanyası 551 TL taksitle faydalabilirsiniz. Yıllık maliyet oranı yüzde 25'le en uygun kredi kampanyaları arasında!

Halkbank Tıp Bayramı İhtiyaç Kredisi!



Halkbank'tan tüm sağlık çalışanlarına 100 bin TL kredi! 1,50 faiz oranıyla 14 Mart Tıp bayramı özel ihtiyaç kredisi duyuruldu.

Halkbank Tıp bayramı ihtiyaç kredisi ödeme yöntemi!



Halkbank 36 ay vadeyle vereceği yeni Tıp bayramı kredii 3798 TL takstitle 36 ay vadeyle 100 bin TL ödeme alabilirsiniz!

Yeni kredi kampanyaısyla az da olsa vatandaşlarını mutlu edecek Halkbank gelen kart zammıyla tüm vatandaşları üzdü!