Ziraat Bankası ve Halkbank kredi duyurusu geldi! Ziraat Bankası ve Halkbank Sıfıra yakın faizle kredi verecek! Dün açıklanan Reform paketleri yanı sıra bugün gelen Ziraat Bankası ve Halkbank sıfıra yakın faizle kredi duyurusu vatandaşları heycanlandırdı!

Ziraat Bankası ve Halkbank kredi duyurusu geldi! Ziraat Bankası ve Halkbank Sıfıra yakın faizle kredi verecek! Dün açıklanan Reform paketleri yanı sıra bugün gelen Ziraat Bankası ve Halkbank sıfıra yakın faizle kredi duyurusu vatandaşları heycanlandırdı! Ziraat Bankası ve Halkbank, vatandaşlarımız için diyerek yeni kredinin detaylarını paylaşıldı!

Kredi Talebi rekor artış!



BDDK, en son yaptığı kredi talebinde Mart ayında rekor seviyede kredi ihtiyacı duyuluyor. Hem borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara hem de ilk defa borçlanan vatandaşlar rekor seviyede başvuruda bulundu. Tarihin en yüksek seviyesinin göründüğü 30 Ocak itibariyle bir daha o seviyelerde kredi ihtiyacı olmaz derken an itibariyle kredi ihtiyacı rekor seviyeye çıktı! İşte Halkbank ve Ziraat Bankası burada devreye girdi! Halkbank ve Ziraat Bankası sıfıra yakın faizle ihtiyaç kredisi verecek!

Devlet özel istedi!

Kamu bankalarından Devletin özel isteğiyle Halkbank ve Ziraat Bankası kredi vermesi istendi. Vakıfbank için başka bir proje düşünülüyor ancak Devlet bankası Halkbank ve Ziraat Bankası devletin isteğiyle sıfıra yakın ihtiyaç kredisi verecek! Bunun en büyük sebebi de batık kredi dönemine doğru gidilmesiyle bankaların daha da içinden çıkılmaz bir hal alması!

Batık krediden ülkeyi de vatandaşı da kurtaracaklar!

Sorunlu kredi, batık kredi hem vatandaşları hem bankaları zor durumda bırakıyor. 533 milyar lirayı bulan sorunlu kredi tuturıyla oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Yapıılan açıklamada hem vatandaşlarımıza hem bankalara iyi geleceğiz açıklaması da yapıldı.

Büyüme sorununda hata görüldü!

Tüm Dünyayı etkisi altına alan 2020 yılı büyüme rakamları Mart ayı itibariyle ne kadar zorda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Devletin ucuz krediyle bir ev veya ucuz krediyle araba alınmasını sağlayan ve Resmi gazetede yayınlanan Faizsiz kredi şartı değişti. Ancak hükümetin gündeminde artık ihtiyaç sahibine gelir desteği haricinde bir şey yok. İhtiyaç sahibi vatandaşlara sıfıra yakın faizli krediyle amaçlanan ekonomi küçülse de yoksulluk bu kadar artmayacaktı tezini Ekonomistlerin hükümete anlatması!

Halkbank % 100 Faiz indirimiyle Kredi desteği geliyor!



Halkbank, yeni kredi paketinde % 100 faiz indirim imkanı ile kredi kullandıracak. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşların faydalanabileceği yeni kredi paketinde destek PTT ve KOSGEB'den gelecek. Acil Destek Kredi programı adı altında resmi gazete yayınlanması beklenen kredi için başvuruları E-Devlet üzerinden başlayacak!

Ziraat Bankası Sıfıra Yakın faizli kredi!



Ziraat Bankası, Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı ile Halkbank'tan ayrı bir kredi paketi duyuracak. Ziraat Bankası, tüm vatandaşların yanında olduğunu göstermek için kredi imkanı sunacak! Recep Tayyip Erdoğan isteğiyle Yüzde sıfıra yakın faiz oranıyla kredi desteğini Dünya Bankası üzerinden alacak. Anlaşmaların tamamlandığı Sıfıra Yakın faizli kredi için duyuru tarihi belli oluyor!

Erdoğan Faizsiz kredi müjdesi buymuş!

Recep Tayyip Erdoğan'ın günler önce söylediği Faizsiz kredi müjdesinin Halkbank ve Ziraat Bankası kredisi olduğu öğrenildi! Günlerdir beklenen Reform paketi bekleneni karşılamamıştı ancak bu sefer beklenen müjde geliyor gibi görünüyor!