Ahbap Derneği Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent uzun bir süredir yaptığı yardımlar ve kampanyalar ile anılıyor. Sanatçı, şarkıcı kimliğinden ziyade küçük büyük demeden herkesin yardımına koşan bir kahraman oldu.

Ahbap Derneği Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent uzun bir süredir yaptığı yardımlar ve kampanyalar ile anılıyor. Sanatçı, şarkıcı kimliğinden ziyade küçük büyük demeden herkesin yardımına koşan bir kahraman oldu. Haluk Levent, geçtiğimiz sene annesini kaybetti. 93 yaşında dünyadan ayrılan Sabriye Acil, oğluna bir vasiyet bırakmış. Annesinin Haluk Levent'e vasiyeti nedir ?



Haluk Levent'in açıklamalarına göre; "Annemin vasiyeti üzerine hem türkü albümü hem de kitabım çıkıyor. Kitabın adı 'Haydi Canlarım' olacak" dedi. Kitabının henüz hazır olmadığını ve yakın zamanda çıkmayacağını söyledi. Haluk Levent kitabı çıkarmakta acele etmediklerini belirtti.

Albüm ile ilgili sorulan sorulara Haluk Levent şu açıklamayı yaptı: "Konserler olmadığı için acele etmiyoruz. Kitap 1 ay içerisinde çıkacak" dedi. Albümde annesinin sevdiği türkülerin olacağını söyleyen Levent, ”Annemi anmak için Anadolu Rock tadında bir albüm hazırladım. Albümün ismi 'Vasiyet' olacak" ifadelerini kullandı.