Günlerdir konuşulan Kimsesiz Hasan'ın artık bir evi, bir arabası birde evi var. Ankaralı bir iş adamı Hasan'ı bir çok sıkıntıdan kurtardı.

Günlerdir konuşulan Kimsesiz Hasan'ın artık bir evi, bir arabası birde evi var. Ankaralı bir iş adamı Hasan'ı bir çok sıkıntıdan kurtardı. Peki Hangi Ankaralı İş adamı bunu yaptı ismi ne? Valiliğinde konuya el attığı olayda yaşanan gelişmeler neler?



Valilik el atmıştı!

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


Metro'da yaşayan ve mendil satarak yaşımını sürdüren, 29 yaşında olan Hasan, 1.5 yıl önce babannesini kaybedince sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Ancak olan ümidi ve umudu ona yetti. Hasan sosyal medyanın gücüyle Valiliğe kadar uzanan serüveninde mutlu son geldi. Hasan'ı tüm Ankara tanıyordu ancak bazıları görmüyordu. Şimdi kimsesiz Hasan'ın, bir evi, bir arabası ve güzel bir işi var. Güzel haber Ankara'dan geldi. Ankaralı bir iş adamı Hasan'a bir ev, sıfır bir araba ve iş verdi.



Hasan artık mutlu!



29 yaşındaki Hasan Soyismi ne soyadı ne bilinmez, şimdide gizli bir kahraman ortaya çıktı. Hasan'a ev, araba ve iş veren İş adamı ismini sır gibi saklanmasını istendi. Valilik izniyle Hasan'a destek olan İş adamı büyük alkış aldı. İsmini açıklamayan İşadamı daha da mutlu etti. Genelde böyle yardımlar isim açıklanarak yapılır ancak Ankaralı iş adamı gazeteleri ve televizyona çıkacak olsada isminin açıklanmasını kabul etmedi.