Bir çocuk babası olan 39 yaşındaki Abdurrahman Alper Patır, aslen Aksaraylı ve yarışmaya Denizli’den katılıyor. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan ve uzun yıllar basketbol oynayan Alper Bey, 2017 yılında Ukrayna’da bir müz

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek! Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek!
Bir çocuk babası olan 39 yaşındaki Abdurrahman Alper Patır, aslen Aksaraylı ve yarışmaya Denizli’den katılıyor. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan ve uzun yıllar basketbol oynayan Alper Bey, 2017 yılında Ukrayna’da bir müze bahçesinde üzerine ağaç dalı düşmesi sonucu 35 gün yoğun bakımda kalarak omurilik felci olmuş. Şu anda özel bir hastanede hasta iletişim koordinatörü olarak çalışan Alper Bey,  yarışmada ödül kazanırsa bu parayı kızının eğitim hayatı ve engelli çocuklara tekerlekli sandalye alabilmek için kullanmak istiyor.

Kim Milyoner Olmak İster'de 30 Bin TL Soruda sorulan; Hangisinin mucidi icat ettiği şey için 2014 te tüm dünyadan özür dilemiştir?

A- Pop-up reklam

B- Tetris Oyunu

C- İnstagram uygulaması

D- Candy Crush oyunu