Hatay yanıyor! Ciğerimiz yanıyor. .

Hatay yanıyor! Ciğerimiz yanıyor.. Hatay'da 2 gündür süren yangın bir türlü söndürülemiyor. Hatay'ı kim yaktı? Hatay'ı PKK mı yaktı ve Hatay'da yangın neden söndürelemiyor. Hatay'da son durumu sizler için araştırdık. Ancak gelen haberler çok kötü. Hatay'da yangın yerleşim alanlarına kadar sıçradı!



Son Dakika Hatay'da Can Pazarı!



Hatay'da yangın zıvanadan çıktı. Hatay'da şehir merkezlerine kadar ulaşan Orman yangını bir türlü söndürelemiyor. Hatay'da son dakika gelen bilgiler son durum hiç iç açıcı değil. İşte Hatay'da şehir merkezine kadar gelen yangında son durum!



10 Ekim Hatay Yangını son durum!





Hatay çok kötü durumda!

Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek! Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek!


Hatay'da gelen haberler hiç iyi değil. Hatay'da yangın şehir merkezine kadar inmiş durumda. Hatay'da yoğun rüzgar nedeniyle ne kadar müdahale edilirse edilsin yangın söndürülemiyor. Hatay'da 10 Ekim son durum son dakika haberlerin ve videoların hepsi çok kötü geliyor. 



Hatay Sarımazı mahallesi yanıyor!



Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Sarımazı mahallesi yakınlarında çıkan yangına ait olduğu iddia edilen görüntüler. Hatay'da sürekli olarak farklı yerlerinde yandığı söyleniyor.



PKK mı üstlendi?



Sabah saatlerinde Hatay'ın yanmasını Ateşin Çocukları insiyatifi olarak lanse edilen bir grup üstlendi. Ateşin Çocukları AKP ve MHP kalesi olarak Belen'de intikam ateşi yaktığını ifade etti. Ateşin Çocukları PKK bir kolu olduğu iddia edildi.



Hatay yanıyor mu yakılıyor mu?



Sosyal medya haricinde Hatay yangını hiç bir haber sitesi medya vermiyor.  Hatay'da son durum ölü ve yaralı var mı sayıları hiç bir yer açıklamıyor. Bu sebeple Hatay yanıyor mu yakılıyor mu vatandaşlar büyük soru işaretlerinde.